REPLICA ONLINE CONSTANTA

30.5° Constanța Sâm., 17 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6824
30.5° Constanța Sâmbătă, 17 August 2024 Anul XX Nr. 6824
 

Câciu, despre scăderea pragului pentru microîntreprinderi: Se va negocia în continuare; România şi-a îndeplinit jalonul

Câciu, despre scăderea pragului pentru microîntreprinderi: Se va negocia în continuare; România şi-a îndeplinit jalonul

Victor ROTARU 29 martie 2024 | 00:00 268

Ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Adrian Câciu, a declarat că se negociază în continuare cu Comisia Europeană cu privire la scăderea pragului veniturilor pentru microîntreprinderi, arătând că România şi-a îndeplinit jalonul din PNRR şi că, din punctul său de vedere, rezultatul negocierilor va fi unul "pozitiv".

Caciu, despre scaderea pragului pentru microintreprinderi: Se va negocia in continuare; Romania si-a indeplinit jalonulAdrian Câciu

"Se va negocia în continuare. România şi-a îndeplinit jalonul. Îl considerăm în continuare îndeplinit. Suntem în discuţii tehnice în continuare. Nu există acest plafon pe care îl invocă undeva în PNRR. A fost prinsă o aluzie la acest tip de abordare cu TVA-ul, cu plafonul de TVA de cei care au scris la un moment dat PNRR-ul, în fundamentarea pe care au avut-o, dar România a luat, zic eu, destule măsuri pe microîntreprinderi. Haideţi să ne uităm pe partea economică... Discutăm în continuare cu Comisia, nu numai noi de la Fonduri Europene", a spus Câciu, la sediul PSD.

El a arătat că plafonul este acum la 500.000 euro.

"Acum plafonul este la 500.000 euro. Aşa negociem, la 500.000 euro. (...) Negociem, continuă discuţiile tehnice şi o să fie, din punctul meu de vedere, un rezultat pozitiv. Când va veni acest rezultat? Atunci când îl închidem cu Comisia. Vă aduc aminte că şi în cererea de plată numărul 2 şi acea cerere de plată, de exemplu, a fost depăşită ca termen de încasare. De ce? Pentru că România trebuie să negocieze, să concilieze punctele divergente cu Comisia. Nu e nimic deosebit", a adăugat ministrul, potrivit agerpres.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
E foarte interesant cum negociaza astia din varful gramezii noastre,daca romanii sa fie saraci ca de obicei,sau mai saraci. Cu cine negociaza? Cu alti politruci care tin la interesele tarilor lor si se pisa pa romani si Romania. Nu direct,ci si asta prin intermediul tradatorilor romani. E si UE buna la ceva,insa nu in toate.
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
20164714374
5/49
34336183913
joker
1452523620