REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.4° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Cadavrul lui Cristian, găsit în râul Natisone la trei săptămâni de la tragedie

Cadavrul lui Cristian, găsit în râul Natisone la trei săptămâni de la tragedie

Virgil STOIAN 23 iunie 2024 | 16:31 1640

Un cadavru a fost găsit duminică dimineaţă în râul Natisone, în apropierea albiei unde a avut loc accidentul în care au fost implicaţi cei trei tineri români. Deocamdată nu există o identificare oficială, dar este practic sigur că este vorba despre cadavrul lui Cristian Molnar, în vârstă de 25 de ani, ultimul care nu fusese găsit încă, relatează Rai News, informează news.ro.

Cadavrul lui Cristian, gasit in raul Natisone la trei saptamani de la tragedie

Cristian Molnar

Identificarea oficială lipseşte încă, dar cel mai probabil este vorba de cadavrul băiatului, luat de viitură în urmă cu câteva săptămâni de apele învolburate ale râului împreună cu prietenele sale Patrizia şi Bianca.

Trupurile celor două tinere prietene, Patrizia Cormos (20 de ani) şi Bianca Doroş (23 de ani), fuseseră deja recuperate.

Cadavrul lui Cristian, gasit in raul Natisone la trei saptamani de la tragedie

Cum a fost găsit cadavrul?

Scăderea nivelului apei a facilitat recuperarea ultimului trup. Corpul tânărului a fost găsit prins între crengi şi stânci la aproximativ 500 de metri de podul roman din Premariacco. La faţa locului se află pompierii de la unitatea de salvare alpină.

Ancheta tehnică dispusă de procurorul Letizia Puppa asupra telefonului mobil al Patriziei Maria Cormos este în curs de desfăşurare începând de sâmbătă, la Udine, în laboratorul de informatică criminalistică. Este singurul telefon mobil găsit până acum pe malurile râului Natisone.

Se face o copie criminalistică a dispozitivului, inclusiv a cartelelor SIM şi de memorie. Această evaluare este necesară - la mai bine de trei săptămâni de la tragedie - pentru "a evita o eventuală deteriorare a telefonului mobil şi inutilizarea acestuia în cazul unui proces", citează stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
DACA TE SCALDAI IN GARLA DE LA SEIMENI...ERAI SI ASTAZI CU FETITELE...DAR ...TE-A MANCAT IN...RUK.. SI-AI FACUT BAITA IN RAUL ...NATISONE...CINE DRACU V-A DUS PE ACOLO??? CA SA FACI DURERE LA PARINTI...
2
0
Pe salam te lingi frumos
1
3
Vânzare! Mini aparatul de aer condiționat portabil răcește, hidratează și reîmprospătează. Silențios și portabil, poate fi dus la serviciu sau la plajă, răcește perfect și rapid camera. Preț foarte frumos ----> use.my/arctrum
0
6

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016