REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.5° Constanța Dum., 1 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6839
21.5° Constanța Duminică, 1 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6839
 

Câinii maidanezi, noii stăpâni ai Constanței

Câinii maidanezi, noii stăpâni ai Constanței

Replica API 29 august 2022 | 00:00 1627

Câinii maidanezi sunt prezenți la tot pasul pe străzile din Municipiul Constanța, cu toate că mai mulți cetățeni au făcut sesizări peste sesizări la primărie, situația fiind parțial rezolvată, echipele de capturare acționând zilnic, atât în baza unui program prestabilit cât și pentru soluționarea cazurilor de urgență, ori de câte ori este necesar.

O nouă problemă legată de câinii vagabonzi a fost semnalată de către cetățenii ce locuiesc în Poarta 6. Oamenii din zonă se plâng și le este frică de siguranța lor, dar mai ales a copiilor, patrupedele făcându-și veacul în parcarea autor, dar și în locul de joacă din Poarta 6, pe lângă blocul FD3 și FD7. Unul dintre cetățenii zonei, ce trăiește cu teama că zilnic, în zona parcului, câinii vagabonzi ar putea ataca copiii, a declarat pentru Replica de Constanța: ”Este plin de câini comunitari în parcarea auto și în locul de joacă din Poarta 6, bloc FD3 și FD7. Am transmis nenumărate e-mailuri la primărie, la confort urban, la primar, nepăsare totală. Zicem că suntem un stat european, trăim precum ăia din junglă, alături de animale fără stăpân.

Constănțeanul îngrijorat de siguranța lui, dar și a copiilor, a înaintat o sesizare către S.C. Confort Urban SRL pentru soluționarea problemei, acesta primind un răspuns nu tocmai așteptat: ”Serviciul de capturare, transport și îngrijire a câinilor fără stăpân de pe domeniul Public al municipiului Constanța, a început în data de 21.02.2022, iar din zona indicată de dumneavoastră și anume Zona Poarta 6 – strada Brizei au fost capturați 18 câini.” În cadrul aceleiași sesizări, cetățeanul a îndrumat, ”pentru mai multe informații”, către Primăria Municipiului Constanța. Cererea a fost înaintată la finalul lunii mai, a.c., iar până acum, problema nu a fost soluționată.

Citește și:

https://www.replicaonline.ro/au-reaparut-cainii-vagabonzi-pe-plaja-si-in-zona-cet-529317/

Victor ROTARU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Tot acolo sunt
0
0
va contrazic , sunt destui handicapati cae-i voteaza
0
0
nu va mai voteaza nimeni, asta e stiut
1
0
Seful cainilor din Constanta se pare ca este unul Rusu I viceprimar al urbei prafuite.
0
0
Un alt articol de rahat marca replica.toti cinofobii isi gasesc loc in aceasta fituica
1
0

REPLICA


LOTO

6/49
19621262040
5/49
9302172127
joker
137928365