REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Câinii PERICULOȘI, în atenția Poliției Locale!

Câinii PERICULOȘI, în atenția Poliției Locale!

Replica API 13 februarie 2019 | 01:14 546

Polițiștii locali desfășoară, zilnic, acțiuni în municipiul Constanța, în vederea asigurării ordinii și siguranței publice.

Printre obiectivele urmărite, este vizată și respectarea legislației privind regimul de deținere a câinilor periculoși sau agresivi. Astfel, în cursul zilei de luni, 11 februarie a.c., au fost sancționați contravențional patru constănțeni, proprietari de câini periculoși sau agresivi, care îi scoseseră la plimbare, fără a respecta prevederile legale. Unul dintre deținători a fost surprins pe strada Curcubeului, în cartierul Poarta 6, iar un altul pe aleeea Egretei, în cartierul CET al municipiului Constanța.

„Aducem în atenția opiniei publice, totodată, că nerespectarea obligațiilor legale privind deținerea unui animal de companie și plimbatul câinelui fără lesă și/ sau botniță pe drumurile publice, în parcuri și alte spații/locuri publice, chiar și însoțit de stăpân, cu excepția locurilor special amenajate, poate atrage răspunderea contravențional a însoțitorului animalului de companie cu amendă contravențională ce poate ajunge până la 1.500 de lei”, au afirmat reprezentanții Poliției Locale Constanța.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Militieni locali se ocupa de caini cind motani au intrat in calduri dupa pisi poance. Pe astia cine ii amendeaza. FAGABOU.
1
0
SA ma cac in gura lor au ajuns mai rau ca securistii
0
6
Sunt alte probleme mai mari cum ar fii asfaltarea ,scolii,etc
2
3
asta cu jupuitul, prea mult o radi pe net.. gaseste-ti o ocupatie, retardatule!
1
4
Cainii maidanezi sunt mult mai periculosi pentru ca umbla in haite de cate 4-5, cateodata chiar mai mult cand intra in calduri. Asta era problema, proprietarii de caini periculosi, ba cat de penibil suna cand in oras o sa ajungem sa fim mai putini locuitori decat maidanezi in ritmul asta.
7
3
Cel mai periculos caine e Artagea de la aeroport
3
1
Sa-i pupati pe toti cainii periculosi tare si apasat sub coada.
5
11
in oras european nu exista,,caini ,,porci,gaini ,,da la noi sun porci cu doua picioare,,jupuiti toti caini,,,zooofili amenzi cat mai mari.
7
3
Dar aia maidanezi nu sunt in atentia lor? Tablagii publici analfabeti.
6
5

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510