REPLICA ONLINE CONSTANTA

28.6° Constanța Mar., 23 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6799
28.6° Constanța Marți, 23 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6799
 

Calendarul sportivilor de la CSM Constanța, pentru finalul lunii martie

Calendarul sportivilor de la CSM Constanța, pentru finalul lunii martie

A.F. 2 aprilie 2023 | 00:00 618

Sportivii CSM Constanța luptă pentru medalii în competițiile naționale de șah și judo, iar echipele de baschet, volei, handbal și rugby continuă cursa pentru podiumurile naționale sau clasări cât mai bune în ligile de seniori și juniori.

Calendarul sportivilor de la CSM Constanta, pentru finalul lunii martie

Baschet seniori

Baschetbaliștii noștri au revenit în Sala Sporturilor din Constanța pentru un nou meci din Grupa 1-10 a Ligii Naționale. După două deplasări dificile, băieții antrenați de Alexandru Olteanu și Valentin Boian au jucat în fața propriilor suporteri, contra rapidiștilor și au repetat succesul din sferturile de finală ale Cupei României cu o victorie la un punct, 79-78, miercuri, 29 martie, de la ora 20.00.

După meciul de acasă, cu Rapid, echipa noastră merge în fief-ul campioanei, U-BT Cluj-Napoca, pentru un nou joc dificil în Grupa 1-10 a Ligii Naționale. Sâmbătă, 1 aprilie, de la ora 18.00!

Baschet senioare

CSM Constanța începe seria meciurilor cu FCC Baschet UAV Arad, din semifinalele Play-Off-ului Ligii Naționale de Baschet Feminin! Fetele antrenate de Tatiana Gallova și Norbert Kovasch au avantajul terenului propriu, după ce au încheiat sezonul regulat o poziție mai sus decât adversarele lor, și vor juca primul meci acasă. Duminică, 2 aprilie, de la ora 18.00, toate drumurile duc la Sala Sporturilor!

Baschet juniori

Lideri neînvinși în Grupa a 2-a a Campionatului Național, baschetbaliștii U18 CSM Constanța primesc vizita celor de la ACS Stomart Praxis Iași și nu iau în calcul decât victoria! Echipa antrenată de Bogdan Ivanovici, Vladimir Mihai și Mario Takacs-Sixt a câștigat toate cele 6 meciuri disputate în faza a doua a competiției. Al 7-lea se joacă duminică, 2 aprilie, de la ora 12.00, la Sala Sporturilor.

Juniorii U17 CSM Constanța intră în competiție în faza a doua a Campionatului Național și sunt gazdele primului turneu din Grupa a 4-a, la Complexul Sportiv Tomis din Strada Flămânda. Băieții noștri vor juca, pe 31 Martie, de la ora 18.00, cu CSU ASE București, și pe 1 Aprilie, cu CSȘ Bacău. Din grupă mai fac parte, CN Aurel Vlaicu 1 Bucuresti, CSȘ Brașovia Brașov și U-BT Cluj-Napoca.

Și juniorii U13 CSM Constanța vor fi gazde pentru turneul Grupei a 6-a a Campionatului Național, faza a doua a competiției. La Complexul Sportiv Tomis din Strada Flămânda, baschetbaliștii noștri vor juca Sâmbătă, 1 aprilie, de la ora 11.00, cu Șoimii Albi București, iar, de la ora 20.00, cu ACS Petras Piatra Neamț. Din grupă mai fac parte CSȘ Unirea Iași, CSM Galați și ACS Stars Iași.

Volei seniori

Voleibaliștii CSM Constanța luptă în sferturile de finală ale Play-Off-ului Diviziei A1, la primul sezon după promovare. După ce a cedat în primul meci jucat contra Stelei, la București, echipa antrenată de Răzvan Parpală intră pe parchetul de la Sala Sporturilor cu gândul la victorie și tranșarea calificării în decisivul din Capitală. Meciul CSM Constanța – CSA Steaua București se joacă miercuri, 29 martie, de la ora 17.00.

Volei cadete

Cadetele CSM Constanța participă, în weekend, la turneul semifinal al Campionatului Național. Fetele antrenate de Bianca Cojocaru și Vanesa Deșliu vor evolua în Seria A, cu CSȘ5 București, LPS Cluj și CS Dinamo București. Prima echipă este gazda turneului de la București, din 31 martie – 2 aprilie.

Mini-Volei feminin

Cele mai mici voleibaliste ale clubului evoluează, în weekend, la turneu semifinal al Campionatului Național de mini-volei. CSM Constanța face parte din Seria B, alături de CSȘ Chitila, Dinamo București și ACS Lifegames București. Turneul va avea loc, între 31 martie și 2 aprilie, la Chitila.

Handbal seniori

Aflați în cursă pentru medaliile de argint, handbaliștii CSM Constanța merg la Buzău să își apere locul 2 în Liga Zimbrilor. Echipa antrenată de George Buricea și Ionuț Pușcașu are doar varianta victoriei în Sala Romeo Iamandi. AHC Buzău 2012 - CSM Constanța se joacă sâmbătă, 1 aprilie, de la ora 15.45, și va fi transmis în direct de ProArena.

Handbal tineret

CSM Constanța DivA joacă un nou meci în turneul Play-Off Tineret al ligii secunde. Băieții antrenați de Enis Murtaza vor evolua în deplasare, cu CSA Steaua DivA, în Sala Rapid din București. Duminică, 2 aprilie, de la ora 11.00.

Șah

Șahiștii legitimați la CSM Constanța participă, în prima jumătate a lunii Aprilie, la Campionatul Național de Juniori. Competiția va avea la Eforie Nord. Grupele de vârstă pentru Open și Junioare sunt între 8 și 20 de ani. Medaliații la șah clasic, rapid și blitz vor beneficia de gratuitate la Grand Prix România – ediția 2023, conform probei la care obțin clasări pe podium. Întrecerile vor avea loc zilnic, începând cu ora 9.00, între 2 și 14 aprilie.

Rugby juniori

Rugbiștii CSM Constanța joacă, la sfârșitul acestei săptămâni, în cuplaj, pe stadionul Callatis Mangalia. Echipa U18 va evolua, în etapa a 8-a a Campionatului Național, contra liderului clasamentului, CSȘ Bârlad. Duminică, 2 Aprilie, de la ora 11.00.

Cuplajul continuă, de la ora 14.00, cu derby-ul etapei a 6-a a Campionatului Național U20. CSM Constanța poate trece pe primul loc cu o victorie contra liderului CNAV CS Dinamo, de care o separă un singur punct în acest moment.

Judo

Emoții vor fi la sfârșitul acestei săptămâni și pentru sportivii secției de judo CSM Constanța. Juniorii vor participa pe 1 și 2 aprilie la Campionatul Național U16, în Sala Transilvania din Sibiu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
26274422417
5/49
28142710620
joker
1241143699