REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 18 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6886
11.6° Constanța Vineri, 18 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6886
 

Călin Donca crede că este defăimat intenționat de Dorian Popa

Călin Donca crede că este defăimat intenționat de Dorian Popa

Mariana MURAT 11 ianuarie 2024 | 00:00 1583

Călin Donca, fostul om de afaceri, rupe tăcerea și continuă seria declarațiilor cu privire la colaborarea cu Dorian Popa, fiind surprins de reacțiile pe care Popa le-a susținut în mediul online, dar și de faptul că a fost defăimat și acuzat pe nedrept.

Calin Donca crede ca este defaimat intentionat de Dorian PopaCălin Donca și Dorian Popa 

 Călin Donca, momentan arestat la domiciliu, iese și face declarații în mediul online despre Dorian Popa și despre cum s-a terminat frumoasa prietenie și colaborare în urma arestării din dosarul de infracţiuni financiare, inclusiv de înşelăciune prin crearea unei monede virtuale proprii.

În primul rând vreau să-i mulțumesc lui Dorian Popa pentru frumoasa colaborare pe care am avut-o începând cu septembrie 2022 și până în septembrie 2023. Personal l-am apreciat pe Dorian pentru parcursul său, plecând de la o condiție modestă și ajunând la un nivel financiar bun, de asemenea am observat că este o persoană care lucrează foarte mult, care aleargă foarte mult pentru scopurile sale, iar între noi s-a creat o chimie, așadar am ajuns să fim prieteni buni, după cum a spus și el, chiar uneori împărtășeam anumite momente frumoase din viața personală, iar ulterior considerând că mă pot baza și la bine și la rău pe prietenia care s-a dezvoltat între noi doi. De asemenea am avut încredere în el și pentru că spune de multe ori că este credincios și faptul că împărtășim acest crez amândoi m-a făcut ca să cred în prietenia noastră, și pe 19 septembrie când am fost arestat, să fiu șocat văzând din celulă la televizor, anumite lucruri pe care el a început să le spună despre mine. În ziua în care am fost arestat întreaga presă și social media parcă a explodat, fiecare venind cu diverse păreri legat de ce s-a întâmplat, familia și câteva persoane precum Andi Popescu, Bodi Alex și adevăratul meu vecin Octavian, și-au exprimat opinia privind părerea lor legată de acest subiect.”, a declarat Călin Donca.

Fostul om de afaceri mai spune că a fost defăimat de Dorian Popa, care a pornit o avalanșă de acuzații asupra lui, dar și faptul că imaginea i-a fost afectată în urma declarațiilor acestuia cu privire la investitorii săi.

Opus total așteptărilor mele Dorian Popa a pornit o avalanșă de acuzații, calomnii, chiar instigări și dezinformări la adresa investitorilor mei, afectându-mi în cel mai rău posibil, atât imaginea personală, cât și a companiei. Chiar privind la televizorul din celulă, la un moment dat am crezut că este pus de către cineva ca să mă defăimeze, să vină cu păreri care practic nu au nici un fundament.”, a completat acesta.

Reamintim faptul că după trei luni petrecute în spatele gratiilor, Călin Donca, a fost eliberat din penitenciar. Curtea de Apel Brașov a înlocuit arestul preventiv cu arestul la domiciliu. Pe 18 septembrie, procurorii DIICOT și polițiștii de la Crimă Organizată au făcut 17 percheziții, în trei județe. Donca, soția lui și alte două persoane au fost acuzați că n-au plătit impozite de 4,3 milioane de lei, că au delapidat 8,3 milioane de lei din firmele controlate și că au păcălit cu 700.000 de euro cumpărătorii unei monede virtuale pe care au înființat-o.

Video 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA


LOTO

6/49
18411739468
5/49
739244635
joker
630232677