REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.4° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Calitatea apei de îmbăiere este excelentă în Mamaia și pe întreg pe litoralul românesc

Calitatea apei de îmbăiere este excelentă în Mamaia și pe întreg pe litoralul românesc

Victor ROTARU 16 iunie 2023 | 00:00 2582

În ultimele zile au apărut numeroase știri negative despre litoralul românesc, despre care s-a afirmat că reprezintă un adevărat pericol pentru turiști.

Calitatea apei de imbaiere este excelenta in Mamaia si pe intreg pe litoralul romanesc

„Facem un apel către dumneavoastră și vă rugăm să nu luați în considerare decât informațiile venite de la autoritățile abilitate și să nu dați crezare dezinformărilor care apar în spațiul public.

Au apărut în spațiul public informații nereale privind calitatea apei. Direcția de Sănătate Publică Constanța a recoltat deja probe în acest sezon de îmbăiere iar analizele au relevat o calitate a apei excelentă. Vă rugăm să rețineți!Analizarea probelor de apă de mare se realizează în permanență. Riscul este aproape inexistent ca apa costieră să fie contaminată pe viitor.

Informații în timp real privind monitorizarea calității apei de îmbăiere în sezonul estival pot fi consultate accesând următorul link: https://dspct.ro/monitorizarea-calitatii-apei-de-imbaiere-in-sezonul-estival/  .
În cazul în care, în urma analizelor, rezultă o posibilă contaminare a apei costiere, populația va fi  înștiințată iar îmbăierea va fi interzisă.”, au transmis reprezentanții Primăriei Constanța.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asta care s a semnat Un Costantean, la cât de concis a scris, mai mult ca sigur ca e Dl Corina Martin
0
1
Cauta Interviurile lui Marius Pancu de la observator news :biolog marin "nu exista vreun om de pe aceasta planeta care sa fi luat holera din apa de mare"
0
0
Daca nu stii despre ce vorbesti mai bine taci din gura. Asa se pricep unii la toate! Urmareste interviul cu un biolog marin:
0
0
Cum sa nu reziste bacteria ce da boala Holerei in apa sarata ma geniilor ? Varza la butoi in saramura cum reuseste sa fermenteze cu ajutorul bacteriilor ? Iar in butoi ai salinitate de cateva ori mai mare comparativ cu apa marii. Oceanele si marile sunt sarate, dar nu in asa masura incat sa nu exista fauna, flora, organisme, etc. Bacteriile sunt unele dintre cele mai rezistente si adaptabile organisme ce le are planeta asta. Dar cand nu-s cubostinte de baza de biologie, chimie etc, crezi si debitezi orice tampenie. Dar pana sa va faceti griji de holera de pe nipru, mai bine va faceti griji de rahatzii si tampoanele care plutesc pe toate luciurile de apa de la noi. Cand mai luati cate o gura de apa, imaginati-va cat kkt s-a dizolvat in apa aia. Da nu-i problema, mareabe sarata ar zice unii. Ha ha
6
3
Minciuni gogonata.. apa este infectata f rău. Cineva a ajuns la spital..cu bacterie din apa marii
1
4
Virusul holerei nu rezista in apa sarata. Punct.
1
2
Eu merg in Mamaia ...la hotelul Maricicăi ,Astoria...stie Maricica de ce!
0
0
Si e plina de marmote invelite in ciocolata , apa.
2
1
O sa fie ceva bubite în toamna, dar se va rezolva cu un vaccin. Nu-i bai
5
3
traducere: avem obisnuitii ccacatzoi si deversari ilegale de la vilele machidonestti ef nord,cap aurora,olimp venus,saturn,neptun.ptr voi e buna,va simtiti ca casa la mirloaia.
7
0
Anul trecut au facut t televiziunile reclama cu parcarile, acum cu holera. Mai lasati o in... Si mai comenteaza si desteptii de mai jos Ovidiut si Florica... Marii ecologisti. Greta ne mai trebuie si e totul perfect
4
4
Faceti si cu ochiul la sfarsit!
6
1
Autoritățile din Odesa au interzis oamenilor să meargă la plajă din cauza riscului ridicat de a se îmbolnăvi de holeră. Holera este o boală infecțioasă acută cauzată de bacteria Vibrio cholerae. Este transmisă în principal prin consumul de apă sau alimente contaminate cu bacterii fecale. Holera poate cauza diaree severă și deshidratare rapidă, iar în cazuri grave, poate duce la deces.De asemenea au fost scoase de catre ape animale bolnave de antrax,cimitirele umane au fost devastate mortii au fost scosi din morminte,viituara a luat tot ce a gasit in cale iar in cateva zile aceasta mare de mizerie va ajunge pe litoralul nostru. Fiecare trebuie sa inteleaga ceea ce doreste .In domeniul verificarii calitatii apei avem specialisti buni,insa cit de intinsa este Marea Neagra este greu de stabilit pe unde vor aduce curentii toata aceasta mizerie.
7
5

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016