REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.4° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Calotă, omul adus de Ovanesian la Patrimoniu, și-a cerut prelungirea detașării la Primăria Giurgiu

Calotă, omul adus de Ovanesian la Patrimoniu, și-a cerut prelungirea detașării la Primăria Giurgiu

Mirela PASCAL 6 octombrie 2023 | 00:00 3856

Răzvan Calotă a cerut primarului Vergil Chițac să-i prelungească detașarea la Primăria Giurgiu. Edilul a fost binevoitor și i-a făcut serviciul de a-l păstra pe poziția de arhitect șef la Giurgiu. 

Calota, omul adus de Ovanesian la Patrimoniu, si-a cerut prelungirea detasarii la Primaria Giurgiu

 Răzvan Calotă, fostul șef al Direcției de Urbanism și Patrimoniu din cadrul Primăriei Constanța, a plecat din aparatul administrativ imediat după demisia prietenei sale, Felicia Ovanesian. A cerut detașarea la Giurgiu, iar Chițac i-a semnat-o, ocupând, în prezent, poziția de arhitect șef. La finele lunii septembrie, detașarea i-a expirat și a solicitat prelungirea acesteia. Pe 29 septembrie a.c., Vergil Chițac a semnat prelungirea detașării la Direcția de Urbanism din cadrul Primăriei Giurgiu. Nu se știe cât timp va sta la Giurgiu, cel mai probabil până după alegerile din 2024. 

Calota, omul adus de Ovanesian la Patrimoniu, si-a cerut prelungirea detasarii la Primaria Giurgiu Primăria Giurgiu

Răzvan Calotă a fost, ceva timp, arhitectul municipiului Mangalia. A ajuns, apoi, șeful Direcției Patrimoniu, din Primăria Constanța, în decembrie 2021, după ce a dat concurs și a câștigat, adus de fostul city manager.

După plecarea Feliciei Ovanesian, Calotă a intrat în concediu... cică medical, pentru a-și trăi în liniște durerea provocată de plecarea prietenei sale, timp în care și-a aranjat lucrurile să dispară și el din tabloul funcționarilor Primăriei Constanța. A revenit din concediu și a cerut detașarea, iar pe 11 mai a.c. Vergil Chițac a semnat dispoziția. După doar câteva zile a ajuns la Primăria Giurgiu, așa cum, de altfel, Replica a anunțat, în exclusivitate, la acea dată. Precizăm că funcția de director executiv al Direcției de Patrimoniu din cadrul Direcției Generale de Urbanism a fost ocupată de Calotă prin concurs.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
AUR e cel mai bun ……. Votati AUR !!!
0
1
Pai de asta am inventat AUR sa capteze voturile prosstymyy ca era segmentul lăsat liber de Vadim și Diaconescu. Altfel se duceau la PMP sau Noua Dreaptă, adevaratii patrioti. Vad ca o sa meargă treaba. PS cât de redus mintal poți sa fi sa crezi ca AUR inventat peste noapte e pe bune.
7
1
stai calm, ca te dam jos la alegeri, votam aur sa va dam afara pe toti, nu mai avem ce pierde, v-ati batut joc, dar pe banii nostri
3
7
Cine-i plateste deplasarile si cazarea? Contribuabilul?
4
0
Era bun săracul cât a fost arhitect la Mangalia am construit lejer fără pug sau puz ... bine am dat cat trebuia nu toata pwlymea a construit dar era bunicel
5
0
au plecat valorile ciumei rosii si au venit nulitatile holerei galbene
6
2

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016