REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.7° Constanța Mar., 6 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6813
20.7° Constanța Marți, 6 August 2024 Anul XX Nr. 6813
 

Camelia Voinea anunță retragerea din sport a fiicei sale, Sabrina, după umilința de la JO 2024

Camelia Voinea anunță retragerea din sport a fiicei sale, Sabrina, după umilința de la JO 2024

A.F. 6 august 2024 | 00:00 2318

Camelia Voinea, mama și antrenoarea gimnastei Sabrina Maneca Voinea, a anunțat retragerea acesteia din gimnastică, după ce România a pierdut medalia de bronz la sol, la Jocurile Olimpice 2024 din Paris, în urma unei constestații făcute de echipa SUA.

Camelia Voinea anunta retragerea din sport a fiicei sale, Sabrina, dupa umilinta de la JO 2024Sabrina Maneca Voinea

„Sabrina nu a ieșit din covor la nici o linie acrobatică, sunt toate aici, merita medalie! Noi astăzi aici am întrerupt gimnastica, pentru drepturile noastre nu se zbate nimeni! Vă iubim infinit pe toți cei care ne-ați susținut. Atât am putut suporta!”, a transmis Camelia Voinea, pe Facebook.

Nadia Comăneci explică de ce România a pierdut medalia de bronz la sol

Multipla campioană olimpică Nadia Comăneci a declarat, luni, după finala la sol a concursului de gimnastică artistică de la JO 2024, în care Ana Bărbosu a pierdut podiumul în urma contestaţiei SUA, că la exerciţiul sportivei Jordan Chiles a contat nota de la dificultate, potrivit Agerpres.

Camelia Voinea anunta retragerea din sport a fiicei sale, Sabrina, dupa umilinta de la JO 2024

"La americancă a contat nota de la dificultate, dar nu poţi să faci contestaţie la nota de execuţie. Asta este regula", a spus fosta mare gimnastă.

Nadia Comăneci a discutat după finală cu şefa arbitrelor pentru a înţelege de ce Sabrinei Voinea i-a fost scăzută nota.

"Vă spun ce s-a întâmplat, pentru că am fost la arbitra şefă ca să înţeleg de ce i s-a făcut această deducţie de 0,1 Sabrinei Voinea. Au zis că au o fotografie cu o bucăţică mică a călcâiului ei, care a ieşit un pic afară din linie, ceea ce eu nu am văzut. Dar au revăzut fotografia şi am înţeles că la valoare, la dificultate, în prima zi a avut din şase dificultate, astăzi i-au dat din 5,9. Am făcut asta ca să înţeleg, pentru că ştiam că toată lumea vine să mă întrebe", a explicat ea.

Preşedinta de onoare a Federaţiei Române de Gimnastică a declarat însă că este mândră de evoluţiile sportivelor române la Jocurile Olimpice.

"Dar vreau să spun că sunt mândră de aceste fete care au concurat fabulos şi exerciţiile la sol au fost fantastice astăzi. Mă bucur enorm, sper că toată lumea acasă s-a bucurat să vadă această finală şi sper ca aceşti copii vor continua şi vor motiva generaţia de astăzi", a mai afirmat Nadia Comăneci, scrie antena3.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sabrina Voinea trebuie încurajată e tânără și se poate pregăti pentru celelalte concursuri La următoarele jocuri olimpice sigur va câștiga o medalie Și David Popovici la Tokyo a trecut pe lângă medalie azi e campion olimpic Sabrina dacă merge mai departe va câștiga medalii dacă este și bine pregătită psihic În viață pierzi un tren te urci în următorul mergi mai departe
1
0
După ce sa furat țara se fură și în sport Adevăratul sport numai există de vreo două zeci de ani Și în sport ca și în politică este numai interes firme bani Din moment ce firmele de pariuri sant pe tricouri reclame TV etc pa sport La jocurile olimpice toți romanii care au participat au muncit din greu pentru a participa Statul r*mân corupt din toate încheieturile nui ajută pe tineri și sportivi pentru performanțe
2
0
Eu dupa ce am vazut exercitziile romancelor de la sol am spus ca este bine, Romania a revenit in ginmastica mondiala si speram ca asta le motiveaza si de aici se poate construi o echipa de valoare pentru ca dupa parerea mea nu s-a judecat la fel pentru toate gimnastele la finala de la sol dasta nu a luat Romania macar o medalie,dar Camelia Voinea shtie mai bine ce are de facut pentru ca a fost si ea gimnasta si nu oricare ci a fost gimnasta de natzionala cand in lume erau patru echipe mari Romania, S.U.A.,China, Rusia si restul lumi care contau doar sporadic nu ca acum.
1
0
Doar a contestat america trebuia sa fie bagati in seama inca o data ca nu intereseaza pe nimeni soarta romanilor, doar daca au ei interese, bravo gimnastelor, felicitari si sa nu se lase
13
0
Suntem romani și asta este neinsemnat pentru marile tari. Toate celelalte au ieșit din covor, r*mâncele....nu! Nu a contat, cum nu a contat când toate!! celelalte au ieșit din covor . Hoție pe fata!! Sa nu se retrara și sa fie cele mai bune!! Asa se dau loviturile, nu prin absența!!
25
0
Renuntarea nu e o solutie. Lupta
21
3

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303