REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Campania “Adoptă un cățel” continuă la Constanța!

Campania “Adoptă un cățel” continuă la Constanța!

Victor ROTARU 21 iunie 2023 | 09:30 1221

În acest moment în Adăpostul public de animale abandonate Constanța sunt peste 350 de căței care au nevoie de o familie, fapt pentru care vă așteptăm pe strada Câmpul cu Flori nr.11 pentru a-i cunoaște și a-i lua acasă.

Campania “Adopta un catel” continua la Constanta!

De asemenea, Primăria Constanța a deschis și un centru de adopții pentru căței, continuând în acest fel demersurile pentru îmbunătățirea calității vieții și găsirea unor familii adoptive pentru aceste suflete.

Centrul de adopții canine „Norocel“ este deschis de luni până vineri, între orele 10:00 – 14:00, pe strada Răscoalei 1907, nr.4 ( fostul sediu al Administrației Piețelor).

„Toți câinii disponibili pentru adopție gratuită sunt sănătoși, microcipați, deparazitați intern /extern, sterilizați și înregistrați în RECS. Prin decizia de a adopta, acordati o nouă șansă, salvați o viață și asigurați locul în adăpost pentru un alt animal abandonat care are nevoie de găzduire și îngrijire de specialitate. Mulțumim constănțenilor care ne sprijină în demersurile privind adopția câinilor fără stăpân îi invităm să fie alături de noi în continuare în campania de adopție.”, au transmis reprezentanții primăriei Constanța. 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
In occident si america nu vezi nici un caine pe strada pentru ca sunt stransi imediat si sacrificati dupa cateva zile; numai in tari subdezvoltate si corupte ca a noastra s-au facut crescatorii unde sunt tinuti la nesfarsit pe bani publici in asteptarea unor adoptii care nu mai vin sub presiunea puternicelor si bogatelor onguri din occident; problema cainilor este de multi o afacere mare si murdara din care s-au castigat averi
0
1
Intoarce-te in grota din care ai iesit, taran medieval. Prostanacule
2
2
Adica ati cheltuit milioane si continuati sa cheltuiti ptr ca sa intretineti crescatoria asta de caini pe banii din taxele noastre fara sa ne fi intrebat daca suntem de acord cu asta, lux pe care cei din occident nu si-l permit dar ni-l permitem noi cu toata saracia si mizeria in care traim; serios ? huoooo hotilor !
1
4

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510