REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.4° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Campanie de prevenire a violenței domestice, în luna martie, la Constanța și Mangalia

Campanie de prevenire a violenței domestice, în luna martie, la Constanța și Mangalia

A.F. 10 martie 2023 | 00:00 694

În contextul zilei de 8 martie, polițiști din cadrul Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității au desfășurat activități informative în cadrul Campaniei de prevenire a violenței domestice ”În siguranță acasă!”.

Campanie de prevenire a violentei domestice, in luna martie, la Constanta si Mangalia

Campania se va desfășura pe tot parcursul lunii martie 2023, de către polițiști din cadrul Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității, în județul Constanța, și va consta în activități de prevenire și conștientizare a populației cu privire la formele de manifestare a violenței domestice, drepturile victimelor, instituțiile cărora li se pot adresa, precum și măsurile ce pot fi luate în cazul violenței domestice.

Campanie de prevenire a violentei domestice, in luna martie, la Constanta si MangaliaÎn acest sens, în perioada 1-8 martie a.c., polițiștii au desfășurat activități de informare și prevenire în rândul femeilor, pe raza municipiilor Constanța și Mangalia.

Campanie de prevenire a violentei domestice, in luna martie, la Constanta si Mangalia

Principalele recomandări ale poliţiştilor, pentru prevenirea şi gestionarea cazurilor de violenţă domestică, sunt:

• Fereşte-te să intri în conflict cu partenerul de viață sau cu alți membri ai familiei, atunci când se află sub influenţa băuturilor alcoolice!
• Păstrează într-un loc doar de tine ştiut copii ale documentelor de identitate şi eventual, o sumă de bani, pe care să le poţi lua cu tine în situaţia în care eşti nevoit(ă) să părăseşti în grabă locuinţa!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016