REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 18 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6886
11.6° Constanța Vineri, 18 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6886
 

Campanie de sterilizare a animalelor de rasă comună, în Constanța

Campanie de sterilizare a animalelor de rasă comună, în Constanța

A.F. 10 martie 2023 | 00:00 1094

Sterilizarea este singura modalitate de stopare a înmulțirii necontrolate a animalelor. Astăzi s-au făcut primii pași în demararea unei campanii masive de sterilizare a animalelor de rasă comună din municipiul Constanța.

Campanie de sterilizare a animalelor de rasa comuna, in Constanta

În sala Remus Opreanu a Palatului Administrativ s-au întâlnit reprezentanții Primăriei Constanța, ai Asociației Animal Society și ai cabinetelor veterinare din municipiu, care au stabilit împreună căile ce trebuie urmate pentru a gestiona înmulțirea necontrolată a animalelor de rasă comună.

Campanie de sterilizare a animalelor de rasa comuna, in Constanta

„A fost o primă întâlnire, vor mai urma și altele, dar, la final, constănțenii vor avea de câștigat. Prin această inițiativă, venim în sprijinul posesorilor de animale de rasă comună, care, din diferite motive, nu au reușit să se supună normativelor în vigoare și să-și sterilizeze animalele. Îi îndemn pe constănțeni să profite de acest serviciu gratuit pe care îl vom pune la dispoziția comunității, pentru că la Constanța, animalele nu se eutanasiază, ci se sterilizează.”, a transmis Ionuț Rusu, viceprimarul municipiului Constanța.

Campanie de sterilizare a animalelor de rasa comuna, in Constanta

Prin această campanie, Primăria Constanța urmărește reducerea numărului de pui nedoriți, un mai bun control al populației canine pe termen lung, precum și reducerea numărului de câini abandonați de către stăpânii care nu-și pot asuma întreținerea lor.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asta se intampla pt ca Rusu si sotia sunt iubitori de animale.
0
0

REPLICA


LOTO

6/49
18411739468
5/49
739244635
joker
630232677