REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.4° Constanța Mie., 31 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6807
27.4° Constanța Miercuri, 31 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6807
 

Campionul mondial la MMA și fost concurent la Survivor, arestat după ce a răpit şi bătut un bărbat

Campionul mondial la MMA și fost concurent la Survivor, arestat după ce a răpit şi bătut un bărbat

Andreea CONDURACHE 25 decembrie 2023 | 00:00 5038

Alin Chirilă, campion mondial de MMA, fost concurent la show-ul TV Survivor România, a fost arstat de poliţişti după ce a răpit din casă un bărbat din Galaţi, pe care l-a bătut în propria maşină timp de oră. Sportivul voia să facă rost de adresa unui individ cu care fratele său se afla în conflict.

Campionul mondial la MMA si fost concurent la Survivor, arestat dupa ce a rapit si batut un barbatAlin Chirilă, campion mondial de MMA

Este acuzat de violare de domiciliu, lipsire de libertate în mod ilegal, amenințare și lovire sau alte violențe.

În noaptea de 16/17.12.2023, cei doi frați ar fi pătruns fără drept în curtea imobilului unui alt bărbat, iar cand acesta ar fi ieșit din casă, cei doi l-ar fi agresat fizic, după care l-au luat cu ei și l-au introdus în autoturismul cu care s-au deplasat la această adresă, împotriva voinței celui agresat", potrivit unor surse judiciare.

Şi-a pus victima să se spele ca să nu-i murdărească maşina

După ce l-a bătut bine, Alin Chirilă l-a pus pe om să se spele la o fântână ca să nu-i murdărească maşina. Victima a fost ameninţată că dacă sună la poliţie, va fi abandonat dezbrăcat într-o pădure. Incidentul a avut loc pe 16 decembrie. Luptătorul MMA a fost adus cu duba de la Timişoara, unde locuieşte cu familia sa, a fost audiat şi reţinut pentru 24 de ore. Urmează să fie prezentat judecătorului cu propunere de arestare pentru 30 de zile, conform știripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ke gaozar kine mai ie și amaru asta k nu am auzit de el Sa vina la mine sai dau 15k pumni în kp
1
2
Pe site-ul leroymerlin, cauta: cutter-pliabil-dexter-19-mm
0
0
";
0
0
La Leroy Merlin sunt bune, marca Dexter. La un capat, briceag taios. La un capat, cutter taios tare. Cam 38-40 de lei bucata. Merita. Cu unul dintr-astea faci ravagii in corpul unui p***t care se da la tine!
4
0
Eu sunt campion la table. Cand ma enerveaza unul, ii fout una cu tablele peste mouian, de-si iau zborul toti dintisorii lui. Te bagi la un meci cu mine, MMA-uistule?
2
1
Eu am la mine mereu un cutter ți un cuțitaș. Ultima data cand au încercat sa ma ia cu forța mi-au furat și instrumentele, unul a fugit cu el în găt repede la spital și celalalt cu țepișor în artera femurală. Acum trebuie să-mi iau altele, ceea ce au făcut ei inca nu stiu daca se numeste furt sau talharie. P.S. Aveau mușchii mari.
8
3
trebuie pedepsit exemplar totusi nu pot sa nu observ ca politia si justitia sunt varza si protejeaza sau ajuta cetatenul sa obtina dreptatea atunci cand este inselat sau nedreptatit din an in paste in cazuri mult prea putine fata de asteptarile noastre iar magarii si infractorii din guvern si parlament nu fac nimic ptr a corecta asta de 34 de ani
6
0
a fost format si a activat la sowul tv , e scolit in romania educata, e plina tara de golani cu titluri pompoase date de niste oameni ce cauta sa faca bani din orice ,educatia, bunul simt si profesionalizmul la noi e greu de urmat !
14
0
SA MA PISSS PE EL
8
1
Asta este dosnic!
9
0
Nu mai scrieti ca e sportiv. Un sportiv nu face asa ceva. Are educatie! Acestui i*******r ii urez La Multi Ani cu executare!
19
0
sa ma ssstttergeti pe mine la cwwwr !
4
6
asa de Craciun pt ca s******i comentarii sa va iau familiile in pwwwla !!! Si pesedistilor si penelistilor sponsorii foamei voastre la fel !
6
8
Daca el are dreptul sa uzeze de capabilitatile sale de luptator, mi se permite si mie sa uzez de capabilitatile mele de campion la tir sportiv? Deci sa-i trag un glont in cap? Sau de cele de strongman? Deci sa-l ridic deasupra capului si sa dau cu el de pamant? Si exemplele pot continua. Daca esti bun intr-un domeniu, nu ai dreptul sa abuzei de capabilitatile dobandite pentru a nenoroci fizic o alta persoana! Ca si T*o motociclistul, care l-a trimis la podea pe Mircea Badea. In regula, bravo lui, mare campion national. Dar pune-l pe el in mediul in care Badea este profi: sa prezinte o emisiune, inconjurat de camere video, de lumini, de oameni multi...
21
4
Romania are nevoie de dreptul la autoaparare. Este evident ca politia nu poate proteja pe nimeni. Smith si Wesson, Sig Sauer, Colt, Glock, Ruger, Beretta, FN, HJK, Kimber si colab. ar trebui binevenit in Romania FAFO
18
3
Pumnii mei minte nu are. Cioban cu nivelul de inteligenta echivalent anilor 5000 inainte de Hristos.
37
0
E plina Romania de campioni mondiali....incredibil. Mondial inseamna ca l-a batut pe nea'Ilie de la Vaslui? Nu inteleg.....
35
0

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513