REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Vin., 18 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6886
12.3° Constanța Vineri, 18 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6886
 

Când are loc evenimentul „Motostivuitoristul în arenă”

Când are loc evenimentul „Motostivuitoristul în arenă”

Victor ROTARU 24 august 2023 | 10:00 2369

Organizația Patronală pentru Dezvoltare Portuară, Romanian Ports Development în calitate de organizator împreună cu partenerii: Compania Naţională Administrația Porturilor Maritime Constanța, Federația Națională a Sindicatelor Portuare, Ceronav, Tripont Invest, Fast Freight, DB Schenker, Rotrac, DP World, CT Bus, Ergnur Install, Crucea Roșie Constanţa, Chimpex, Frial, Medrom Logistics, Life Logistics, Safety Gregor, Şcoala Portuară,, CEMPS România, SOCMA România, Toyota Handling, Jungheinrch România, Util Spc, EQUITAS centru terapie şi dependente, vă invită la un eveniment inedit şi unic până la acest moment cel puțin în regiunea Dobrogea.

Cand are loc evenimentul „Motostivuitoristul in arena”

„Astfel, pe data de 2 septembrie 2023, ora 10.00, pe platforma exterioară a centrului comercial VIVO va avea loc prima ediție a evenimentului denumit MOTOSTIVUITORISTUL ÎN ARENA.

"Motostivuitoristul în Arena" este o competiție de promovare, inovativă, prin care se urmărește atât aducerea în lumina reflectoarelor a profesiilor și activităților specifice mediului portuar, cât şi susţinerea spiritului antreprenorial.

Ocupația de stivuitorist/motostivuitorist presupune exploatarea vehiculelor pentru transportul mărfurilor paletizate, o profesie care, aparent, nu beneficiază de recunoaşterea vreunei competente profesionale de îndemânare ori a vreunui exerciţiu de talent in care meseria transformă performanţa în spectacol.

Dar, în această vară, meseria de Motostivuitorist işi pune hainele de paradă şi publicul din Constanţa este invitat să vadă cum, în spatele unor clasificări rigide şi industriale, se deschid porțile show-ului. Un show unic şi de exceptie cu probe spectaculoase pe care le vom da in vileag in momentul concursului.

În acelaşi timp, nu trebuie să uităm şi latura economică a acestui concurs iar prin prezentarea pe scurt a ceea ce presupune meseria de motostivuitorist sperăm să atragem tinerii şi nu numai să se specializeze în această nișă, încercând astfel să acoperim lipsa forţei de muncă în domeniu, o problemă cu care se confruntă toate domeniile economiei româneşti

ATIPIC, INEDIT, ȘI SPECTACULOS sunt cuvintele de ordine iar prezenta dumneavoastră dacă veţi hotarâ să luați parte este onorantă pentru noi.” au transmis reprezentanții Organizației Patronală pentru Dezvoltarea Portuară Romanian Ports Development.

Video:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


REPLICA


LOTO

6/49
18411739468
5/49
739244635
joker
630232677