REPLICA ONLINE CONSTANTA

30.8° Constanța Dum., 21 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6797
30.8° Constanța Duminică, 21 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6797
 

Când lansează Guns N' Roses noua piesă, "The General"?

Când lansează Guns N' Roses noua piesă, "The General"?

Victor ROTARU 2 noiembrie 2023 | 00:00 598

Trupa Guns N' Roses a anunțat că mult-așteptata lansare a unei noi piese nu va avea loc în această toamnă. Piesa are numele "The General" și trebuia lansată la finalul lunii octombrie, însă în cele din urmă fanii vor trebui să mai aștepte cel puțin încă o lună.

Cand lanseaza Guns N' Roses noua piesa, 'The General'?Foto cu rol ilustrativ

Cei de la Guns N' Roses au informat fanii, prin intermediul unui mesaj pe rețelele de socializare, că lansarea melodiei "The General" va avea loc pe data de 8 decembrie, pe vinil.

Piesa va fi lansată pe vinil, alături de melodia "Perhaps," cunoscută deja publicului din luna august. "Am fost în sfârșit mulțumiți de calitatea vinilului. Ne cerem scuze, dar schimbările de situație au făcut ca lansarea să fie amânată pentru 8 decembrie," a anunțat trupa.

Tom Mayhue, producătorul de scenă al lui Guns N' Roses, a anunțat, de asemenea, că trupa se va axa din luna noiembrie, după încheierea turneului din America de Nord, pe lansările unor noi piese de studio.

Guns N' Roses, o trupă înființată în 1985

Guns N' Roses a luat naștere în 1985 și și-a pus amprenta în istoria muzicii rock. Trupa s-a format după unirea LA Guns și Hollywood Rose, iar primii membri au fost Axl Rose, Izzy Stradlin, Tracii Guns, Ole Beich și Rob Gardner. Ulterior, Slash a venit în locul lui Guns, iar Duff McKagan i-a luat locul lui Ole Beich.

Trupa a câștigat o mulțime de premii, iar printre cele mai importante sunt următoarele: Best New Artist – MTV Music Awards (Welcome to the Jungle) – 1988, Single Pop/Rock Favorite – American Music Awards (Sweet Child O ‘Mine) – 1988, Favorite Heavy Metal/Hard Rock Artist – American Music Awards – 1990, Favorite Heavy Metal/Hard Rock Album – American Music Awards (Appetite for Destruction) – 1990, Favorite Heavy Metal/Hard Rock Artist – American Music Awards – 1992 și Best Selling Hard Rock Artist – World Music Awards – 1993.

Fiind o formație atât de cunoscută, multe melodii ale Guns N' Roses au fost incluse pe coloana sonoră a unor filme de succes. Concret, "You Could Be Mine" s-a auzit în filmul "Terminator 2", "Sympathy for the Devil" în "Interviu cu un Vampir", și "Welcome to the Jungle" în "Deadpool".

Din 2016 încoace, melodiile trupei pot fi auzite și în cadrul unuia dintre cele mai apreciate sloturi online cu rotiri gratuite. Lansat de compania NetEnt, slotul Guns N' Roses vine cu o mulțime de funcții speciale, care mai de care mai interesante, iar coloana sonoră și grafica utilizată sunt de top.

Guns N' Roses a concertat la București în 2023

Pe 16 iulie 2023, Guns N' Roses a venit în România și a susținut un concert impresionant în fața a peste 42 de mii de spectatori pe Arena Națională din București. Pe lângă piesele legendare ale trupei Guns N' Roses, cei prezenți au putut auzi și unele mai noi, cum ar fi "Hard Skool" și "Absurd," într-un concert care a durat peste 3 ore. Fanii au avut astfel ocazia să asculte și "Appetite for Destruction" ori "The Spaghetti Incident," la fel ca și clasice ca "Civil War."

Venirea trupei Guns N' Roses în România a făcut parte dintr-un calendar extins al băieților, care a cuprins o mulțime de concerte în Europa și în afara continentului. În orice caz, a pus din nou România pe harta bună a concertelor, după ce artiștii de top au vizitat țara noastră în ultima perioadă. Iar 2024 se anunță un an foarte bun, în condițiile în care Ed Sheeran și-a anunțat revenirea în România și va concerta pe Arena Națională pe 24 august, iar biletele au fost deja scoase la vânzare.
 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


REPLICA

LOTO

6/49
15382943810
5/49
38202113924
joker
218171712