REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.7° Constanța Sâm., 5 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6873
17.7° Constanța Sâmbătă, 5 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6873
 

Când se va juca din nou fotbal pe Stadionul Portul. Video

Când se va juca din nou fotbal pe Stadionul Portul. Video

Georgiana BOGLEA 6 iulie 2024 | 00:00 1413

La începutul anului 2020, în urma faptului că Guvernul a decretat stare de urgență din cauză că numărul de cazuri de Covid-19 a crescut, pe Stadionul Portul din Constanța a fost amenajat Spitalul Modular, care a fost demontat în 2023. În iulie 2023 au început lucrările de reabilitare ale stadionului pentru a fi redat circuitului sportiv, iar până la sfârșitul anului 2024 acestea ar trebui să fie terminate.

Cand se va juca din nou fotbal pe Stadionul Portul. Video

Stadionul Portul care aparține Administrației Porturilor Maritime, a fost transformat într-o adevărată bază militară, în urmă cu 4 ani, atunci când a fost declarată stare de urgență din cauza pandemiei de Covid-19. Aici a fost amenajat un Spital Modular, unde au fost tratați mii de oameni infectați cu coronavirus.

Cand se va juca din nou fotbal pe Stadionul Portul. Video
În luna martie 2020, în contextul pandemiei provocată de coronavirus, stadionul Portul, aparținând CN Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa, a fost transformat în Sistem Medical Modular de Intervenţie şi Tratament”, au declarat reprezentanții Administrației Porturilor Maritime.

Cand se va juca din nou fotbal pe Stadionul Portul. Video

La începutul anului 2023, spitalul modular amplasat în incinta stadionului Portul a fost demontat.

Cand se va juca din nou fotbal pe Stadionul Portul. Video
În anul 2022 au fost ridicate restricțiile impuse de pandemie, însă lucrările la stadionul Portul au început abia în anul 2023, iar în prezent acestea nu au fost finalizate. Având în vedere că lucrările au început în urmă cu un an, stadionul ar trebui redat scopului pentru care a fost creat, la sfârșitul anului 2024.

Cand se va juca din nou fotbal pe Stadionul Portul. Video
Ca urmare a preluării Bazei Sportive Portul de la Comandamentul Flotei din cadrul Statului Major al Forțelor Navale, în cursul lunii iulie 2023 au început lucrările de reabilitare, necesare reintroducerii stadionului în circuitul sportiv. Durata estimată a lucrărilor este de 15 luni. Primele lucrări au vizat: verificarea instalațiilor electrice, termice, sanitare, de preluare ape meteorice, urmate de reparații și înlocuirea elementelor uzate; reparații la tâmplăria de lemn și aluminiu (uși, ferestre); refacerea trotuarului în zonele deteriorate; igienizarea spațiilor; tunderea și cosirea vegetației spontane și toaletarea arborilor și arbuștilor; confecționarea de mobilier pentru spațiile interioare - vestiare. Toate lucrările la Baza Sportivă Portul sunt finanţate din surse proprii al CN APM SA Constanța şi sunt realizate cu personalul companiei”, au zis reprezentanții Administrației Porturilor Maritime.

Cand se va juca din nou fotbal pe Stadionul Portul. Video
Echipa Portul Constanța joacă, în prezent, partide considerate „acasă” pe terenul CFR. Atât suporterii, cât și jucătorii așteaptă cu nerăbdare finalizarea lucrărilor pentru a putea avea loc primul meci pe stadionul proaspăt reabilitat.

Video 1:

Video 2:

Video 3:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Auzi cica "mii de oameni infectati..." Mancati kkat cu gura plina. Like usual ... stiri de kkat confectionate sau chiar copiate de oameni de k*t.
7
1

REPLICA


LOTO

6/49
473464012
5/49
191411341337
joker
152522311710