REPLICA ONLINE CONSTANTA

30.4° Constanța Sâm., 3 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6810
30.4° Constanța Sâmbătă, 3 August 2024 Anul XX Nr. 6810
 

Când se va rezolva problema câinilor maidanezi!

Când se va rezolva problema câinilor maidanezi!

Replica API 10 aprilie 2022 | 20:46 1941

Câinii fără stăpân fac din nou furori în Constanța. Felicia Ovanesian, city manager Constanța a declarat, într-un interviu acordat ziarului Replica de Constanța, că problema câinilor vagabonzi este în curs de rezolvare, fiind preluată de către Primăria Constanța.

Problema câinilor vagabonzi se accentuează pe zi ce trece. Grupuri de patrupede au luat cu asalt străzile orașului Constanța. Cetele de peste 10 patrupede se plimbă liniștite în ochii privitorilor înmărmuriți.

Câinii de rasă mare au devenit stăpânii străzilor. De frica animalelor fără străpân, oamenii refuză să mai iasă cu copii în parcuri, pe străzi, sau să-i lase pe aceștia afară nesupravegheați.

Atât de afectați de acest aspect sunt și pensionarii din Constanța. Aceștia se declară neputincioși în fața animalelor care nu par deloc prietenoase.

”Îmi este frică să mai ies pe stradă, sunt foarte mulți. Eu iubesc animalele, dar ei când sunt mai mulți devin agresivi. Eu sunt trecută de o vârstă și mă mișc mai greu. Nu am curaj să merg în dreptul lor. Ar trebui să se facă ceva în legătură cu asta”, a declarant o pensionară din Constanța pentru ziarul Replica.

Felicia Ovanesian, manager city Constanța a declarant, într-un interviu acordat ziarului Replica de Constanța, că problema câinilor fără stăpân este în curs de a fi rezovată. Potrivit acesteia, a fost achiziționat și serviciul de de asistență veterinară pentru capturarea câinilor, pentru care se va merge ăână la tranchilizare.

Felicia Ovanesian, city manager Constanța

Problema câinilor se va rezolva curând. A fost nevoie să preluăm această activitate de la Conform Urban, să achiziționăm toate echipamentele necesare pentru capturarea câinilor în condiții umane. Există și o poliție a animalelor în momentul de față. Capturarea a început deja, ne-au venit mașinile echipate corespunzător pentru desfășurarea acestei activități, a fost achiziționat și serviciul de asistență veterinară la capturarea câinilor pentru că se va merge inclusiv până la tranchilizarea lor pentru momentul capturării și au fost inițiate demersuri care sunt extrem de avansate pentru extinderea adăpostului.”

Maria ONICĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Basme ! De cand ati ajuns la putere doar povesti si nimic rezolvat !
1
0
Baa ce ati patit de putem comenta de obicei cand e vb de femeia asta urata, baba dar inteligenta nu ne lasati vb unuia de mai jos se sperie copiii ha ha ga
0
0
Nu credeam ca o sa ajung sa al plang pe Fagadau!
0
0
Hai s-o vedem si p-asta. Evaluam mandatul de primar dupa patru ani. Nu fiti rautaciosi, nu poti alege cum arati la nastere.
1
0
Nu mai puneti poza cu asta ca se sperie copiii. Iar pentru adulti, trebuie sa dispara pana nu distruge complet orasul.
0
0
Foarte urat cum procedati !Cand vedeti comentarii in defavoarea domnisoarei, nu mai permiteti sa se comenteze.Asa ati facut la articolele din zilele trecute. Oare este legal?
1
1
cu bunica asta vrei tu sa misti lucrurile in Constanta?!, asta mai are putin si se crede Napoleon, auzi tu ce spunea asta la ultimul interviu, Chitac ar putea castiga al 2 lea mandat la primarie detasat daca ar vrea sa mai candideze
0
0
adica, nu se va face nimic.
1
0
Stai felicia cat mai mult timp pe strazi. La ce frumoasa esti vor pleca cainii singuri de frica ta
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768