REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.4° Constanța Lun., 19 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6826
23.4° Constanța Luni, 19 August 2024 Anul XX Nr. 6826
 

Când se vor prezenta românii la vot, în 2024

Când se vor prezenta românii la vot, în 2024

Virgil STOIAN 19 decembrie 2023 | 15:30 2486

Liderii coaliției de guvernare au convenit datele la care vor fi organizate alegerile pentru Parlamentul European - respectiv 9 iunie, când se organizează alegeri în toată Uniunea Europeană, dar și pentru alegerile locale. Astfel, localele vor avea loc în 29 septembrie. Deocamdată nu se știe când vor avea loc alegerile parlamentare și prezidențiale, dar cel mai probabil vor fi în lunile noiembrie și decembrie.

Cand se vor prezenta romanii la vot, in 2024foto cu rol ilustrativ


Liderii coalitiei de guvernare au convenit datele la care vor fi organizate alegerile pentru Parlamentul European - respectiv 9 iunie, cand se organizeaza alegeri in toata Uniunea Europeana, dar si pentru alegerile locale care vor avea loc pe data de 29 septembrie. Alegerile parlamentare ar putea avea loc în luna noiembrie iar cele prezidențiale în luna decembrie.

Probleme cu banii pentru alegeri

Dacă datele aproape că au fost stabilite, problema se pare că este lipsa banilor, după ce banii alocați inițial au fost redistribuiți. PNL şi  PSD  au stabilit că banii pentru alegerile de anul viitor vor veni din fondul de rezervă, după ce banii alocați inițial de Guvern, 1 miliard de lei, au fost redistribuiți din cauza unui amendament.   Deputații au hotărât într-un final ca fondurile pentru cele patru rânduri de alegeri să vină din fondul de rezervă, urmând ca  preşedintele comisiei de buget din Camera Deputaţilor să-şi asume un amendament prin care să corecteze situația creată.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
nu va intra in faliment peste un an dar asa este suntem la cativa centimetri dupa unii sau metri dupa altii de faliment sau marginea prapastiei si guvernanta fmi care daca va fi sa fie va fi acuzata de clasa politica de tot dezastrul din tara ca in anii 90 si inceputul anilor 2000 chiar daca fmi nu a avut nici atunci si nu va avea nici acum nici o vina
1
2
Sosoaca vot.
1
4
e singurul lucru care mai intereseaza acum toate partidele si se vor intrece in comentarii din ce in ce mai intense, promisiuni mincinoase, manipulatoare si toxice iar punctele culminante vor fi in noiembrie si decembrie ptr ca acolo sunt mizele cele mai mari
2
0
Chiar nu realizati ca votam degeaba .....?nu conteaza voturile noastre .Sunt pusi de ue
2
5
Dezamagit de clasa politica actuala, a luptat impotriva mea, o o sa votez AUR. Mue dai...mue primesti
21
5
Vin ai nostri pleac-ai nostri - noi romanem tot ca qrostii - Huooo, Huooo ! Ho-tzii, Ho-tzii! Huooooo! Same old story, lack of glory.
6
3
Mizerii de oameni politici. Mint de ingheata Marea Neagra. Ne-au mintit ca vor anula pensiile speciale si pensiile nesimtite. In semn de protest nu ma mai prezint la vot. Sa mearga sa voteze nemernicii si nesimtitii cu pensii speciale.
7
3
vom vota ur sa scapam de voi ca neam saturat, nu mai avem ce pierde
12
3
Inca un an cu gunoaiele astea si sigur intra tara in faliment
17
1

REPLICA


LOTO

6/49
482515172434
5/49
12292611027
joker
251140103212