REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.2° Constanța Dum., 28 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6804
23.2° Constanța Duminică, 28 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6804
 

Când va fi reluat traficul rutier pe Valea Oltului. Ce spune Sorin Grindeanu

Când va fi reluat traficul rutier pe Valea Oltului. Ce spune Sorin Grindeanu

Georgiana BOGLEA 19 iulie 2024 | 15:00 447

Ministrul Transporturilor a declarat că lucrările de pe Valea Oltului au ajuns la 40% din total și că traficul rutier va fi reluat începând cu data de 9 august.

Cand va fi reluat traficul rutier pe Valea Oltului. Ce spune Sorin Grindeanu

”Marţi, în principiu, o să merg să văd cum se desfăşoară lucrurile. O să fie marţi două săptămâni de la acele restricţii absolut necesare. Asta fiindcă am văzut că sunt unii care îşi dau cu părerea. Sunt absolut necesare, iar discursuri din acestea populiste, care dau bine electoral, dar care n-au nicio legătură cu partea practică, pe mine nu mă impresionează”, a declarat, vineri, Sorin Grindeanu, într-o conferinţă de presă. 
 
”Şi dacă ar fi batalioane de ostaşi galbeni pe versanţii din Valea Oltului, eu nu cred că s-ar putea face defrişări pe timp de noapte şi nu că nu cred eu, nu crede nimeni, fiindcă această decizie a fost luată urmare a consultărilor cu toţi cei care se pricep. Aşa că declaraţii din acestea, aşa cum am spus, populiste, care dau bine şi care cred unii că aduc voturi, trebuie ignorate. Şi le mai spun ceva, niciodată nu vor câştiga voturi cu declaraţii de tip PPDD, AUR şi alte asemenea formaţiuni politice. Fiindcă aceste declaraţii sunt în acea linie. Mă aşteptam la mai multă seriozitate”, a transmis ministrul Transporturilor.
 
El a menţionat că stadiul lucrărilor pe Valea Oltului este la 40%. 
”În momentul acesta sau aseară raportul, că îmi vine în fiecare zi raport pe ceea se întâmplă pe Valea Oltului, arată că sunt undeva la 40%. Ceea ce înseamnă foarte bine. Marţi o să fiu personal acolo să verific. Sunt în grafic, ceea înseamnă că, aşa cum am spus, 9 august se reia circulaţia pe Valea Oltului”, a afirmat Sorin Grindeanu, conform realitatea.net

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
se reia cind vrea sula lui grindeanu! ca de aia e ministru, tititurilor!
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436