REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.8° Constanța Mar., 6 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6813
23.8° Constanța Marți, 6 August 2024 Anul XX Nr. 6813
 

Când va îmbrăca Antonia rochia de mireasă?

Când va îmbrăca Antonia rochia de mireasă?

Valentina CAMARA 7 martie 2023 | 00:00 490

Antonia se numără printre cele mai cunoscute și apreciate artiste de la noi din țară. Cântăreața, supranumită „cea mai frumoasă femeie din România”, se poate numi o persoană împlinită din toate punctele de vedere. Artista are o carieră de succes în industria muzicală, iar de curând s-a lansat și în lumea cinematografică, jucând un rol alături de BRomania și alți colegi de breaslă.

Cand va imbraca Antonia rochia de mireasa?

Antonia se poate mândri cu o familie minunată. Artista trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Alex Velea și împreună au doi băieți, pe Dominic și Akim, iar dintr-o căsnicie anterioară, vedeta mai are o fiică, Maya.

Cântăreața a vorbit despre nunta cu partenerul ei de viață, dar și despre botezul băieților ei, în vârstă de 9 și 7 ani.
Antonia, despre nunta cu Alex Velea

Înainte de pandemie, Antonia și Alex Velea se pregăteau de marele eveniment. Din nefericire, din cauza virusului, cei doi nu au mai putut organiza nimic, astfel că au amânat. Cu toate că pandemia s-a sfârșit de mai bine de un an, artiștii nu au mai revenit la organizarea evenimentului.

Antonia a declarat că au fost ocupați, întrucât agenda lor este foarte aglomerată. Cu toate acestea, artista a mărturisit că s-a gândit în tot acest timp la cum ar vrea să arate ziua cea mare, însă pentru moment preferă să păstreze discreția.

„ Nu am început încă pregătirile, am fost destul de ocupați amândoi cu diverse proiecte și nu ne-am concentrat pe nuntă. Deocamdată. M-am gândit în mare la aspecte legate de nuntă, dar le țin pentru mine deocamdată. Le veți afla la momentul potrivit!”, a declarat Antonia.

Antonia nu și-a botezat băieții

Deși au vârste înaintate, respectiv 9 și 7 ani, Dominic și Akim nu au fost încă botezați. Antonia a mărturisit că nu a simțit încă acest lucru și va face acest pas în viitor, însă acum nu crede că este momentul potrivit.

„ Vom face acest lucru când vom simți”, a mai spus artista, pentru sursa citată.

Cântăreața este o mamă desăvârșită și are mare grijă de copiii ei. Vedeta încearcă să le fie alături celor mici la fiecare pas, inclusiv Mayei, care locuiește în Italia. Atât artista, cât și Alex Velea își iau rolul de părinți în serios și le oferă copiilor tot ce au nevoie, pentru a nu duce lipsă de nimic.

„ Sunt bine toți trei, mulțumim frumos! Școala e prioritară pentru toți trei, bineînțeles, dar vrem să se și bucure de copilărie, de vacanțe frumoase, memorabile, de experiențe diverse. Sunt provocări specifice vârstei fiecăruia pe care le gestionăm cu răbdare, cu atenție, astfel încât să simtă sprijinul nostru”, a explicat Antonia, potrivit wowbiz.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303