REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Când vor veni autobuzele noi cumpărate de Primăria Constanţa cu fonduri BERD

Când vor veni autobuzele noi cumpărate de Primăria Constanţa cu fonduri BERD

Replica API 31 ianuarie 2018 | 00:00 473

Primarul Decebal Făgădău a precizat într-o conferință de presă care a precedat ședința de Consiliu Local din data de 30 ianuarie faptul că atribuirea contractului pentru noile autobuze se apropie de finalizare. Noile vehicule vor veni în acest an în parcul auto al Regiei Autonome de Transport în Comun Constanța. În momentul de față, licitația se află în faza de evaluare, fiind două firme rămase în joc. „La finalul lui februarie va fi, cel mai probabil, semnat contractul cu firma câștigătoare, iar în prima parte a verii vor fi livrate primele autobuze, urmând ca până la finalul verii să ajungă și restul”, a punctat edilul Constanței. Mai mult, acesta a precizat faptul că dacă nu va fi cheltuită toată suma asigurată de către Banca Europeană de Reconstrucție și Dezvoltare (BERD), vor mai fi construite și alte autobuze. Primarul a dat asigurări că acestea vor fi de ultimă generație. „Autobuzele vor fi unele de ultimă oră, cum nu găsești nici în marile orașe din Europa”, a conchis edilul.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ba termin-o cu prosteala asta tot de ultima generatie.ba makidoane,ai tupeu sa-ti dai demisia daca n-o sa fie asa?esti imparat peste cel mai jegos oras din romania,vorbim de cele cu pretentii.ba escrocule cu clica ta de machedoni hoti din tata-n fiu.
0
0
Analfabetii e buni la votare! Cine e sefii prostilor: neste prosti care e mai destepti. Iar noi ii votam, ca desteptii !
2
0
In cursa erau : 2 firme nemtesti f. cunoscute si 2 turcesti. Cine pariaza ca vor fi turci ? Eu asa cred.....Dincolo de munti ,in orasele mari am vazut firme nemtesti.Eu nu cred ca aici in C-ta putem sa ne depasim conditia.
2
0
Bai, asta care a postat inainte e analfabet. Chiar permiteti oricui sa scrie? Stergeti-i mesajul.
1
2
Trebuiasc facute linii de metrou si tranvaie ,legate intre ele de trolebuze.Banii ii asigura fondurile europene. Terminati cu autobuzele poluiaza prea mult.Nu vedeti ca nu se mai poate respira in Constanta si mai stricam si spatiile verzi.Primarul este un om fara viziune ,cu mentalitate de samsar.
3
1

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510