REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 18 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6886
11.6° Constanța Vineri, 18 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6886
 

Candace Bushnell, protagonista unui spectacol despre ''Sex and the City'', în turneu în Regatul Unit

Candace Bushnell, protagonista unui spectacol despre ''Sex and the City'', în turneu în Regatul Unit

A.F. 3 februarie 2024 | 00:00 234

Candace Bushnell, scriitoarea americană a cărei carte a reprezentat sursa de inspiraţie pentru serialul ''Sex and the City'', este protagonista unui one-woman show care va avea o serie de reprezentaţii în Regatul Unit, informează Reuters.

Candace Bushnell, protagonista unui spectacol despre ''Sex and the City'', in turneu in Regatul UnitCandace Bushnell

''Nu am multe emoţii sau ceva de acest gen. Mă simt foarte confortabil'', a declarat joi pentru Reuters scriitoarea în vârstă de 65 de ani înaintea unei serii de reprezentaţii pe scenele britanice ale spectacolului ei ''True Tales of Sex, Success and Sex and the City".

Potrivit scriitoarei, spectacolul, care a fost jucat deja timp de o stagiune în New York, vorbeşte despre geneza personajului Carrie Bradshaw, interpretat de actriţa Sarah Jessica Parker în serialul de televiziune ''Sex and the City''.

Serialul a început să fie difuzat la finalul anilor 1990 şi are la bază rubrica pe care scriitoarea o ţinea într-un ziar şi cartea ei care a devenit bestseller.

Au urmat două lungmetraje, precum şi un serial de televiziune spin-off, ''And Just Like That'', în 2021.

Reflectând asupra farmecului persistent al lui Carrie Bradshaw şi al prietenelor ei ficţionale - Samantha (Kim Cattrall), Miranda (Cynthia Nixon) şi Charlotte (Kristin Davis) -, protagonistele a numeroase aventuri romantice, Bushnell a spus că independenţa este valoarea pe care o apreciază cel mai mult.

Bushnell, care a fost căsătorită timp de zece ani cu dansatorul Charles Askegard, a spus că utilizează aplicaţiile de dating, dar că nu se agită să-şi găsească un partener.

''Nu vreau să mă căsătoresc şi să am copii, aşa că sunt foarte relaxată la capitolul acesta'', a spus ea.

''Sunt enorm de recunoscătoare să pot trăi o viaţă independentă şi să le transmit femeilor cel mai important mesaj, acela de a fi independente şi de a fi propriul 'Mr. Big''', a spus ea.

Interpretat de actorul Chris Noth, personajul Mr. Big este partenerul romantic al lui Bradshaw în serial, iar numele lui reflectă importanţa slujbei pe care o are şi a prezenţei lui în New York.

Spectatorii britanici vor afla povestea lui Mr. Big şi a celorlalte personaje create de Bushnell începând cu spectacolul de vineri din oraşul Southampton (sudul Angliei).

Turneul bitanic include spectacole în Manchester (nord) şi Glasgow (Scoţia), precum şi la London Palladium, pe 7 februarie, citează Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA


LOTO

6/49
18411739468
5/49
739244635
joker
630232677