REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° Constanța Vin., 13 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6851
24.4° Constanța Vineri, 13 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6851
 

Candidaţii PNL pentru Constanţa, Vergil Chiţac şi Florin Mitroi, validaţi de conducerea liberală

Candidaţii PNL pentru Constanţa, Vergil Chiţac şi Florin Mitroi, validaţi de conducerea liberală

A.F. 21 martie 2024 | 18:09 1448

Candidaţii PNL pentru Constanţa, Vergil Chiţac la Primărie şi Florin Mitroi la Consiliul Judeţean, au fost validaţi joi de conducerea liberală.

Candidatii PNL pentru Constanta, Vergil Chitac si Florin Mitroi, validati de conducerea liberala

Filiala PNL Constanța și-a desemnat pe 15 martie a.c. candidații pentru cele mai importante funcții politice din județ: Florin Mitroi pentru președinția Consiliului Județean și Vergil Chițac pentru Primăria Municipiului Constanța.

Florin Mitroi este primarul localităţii Valu lui Traian cu patru mandate câştigate. La ultimele alegeri, Florin Mitroi a obţinut peste 90% din voturile cetăţenilor.

„Susținerea PNL pentru cei doi candidați, Mitroi și Chițac, vine ca semnal de forță pe care întreaga echipă liberală îl transmite în Constanța. Intrăm în cursă să câștigăm! 

PNL Constanța: Un parteneriat liberal este singura opțiune care oferă predictibilitate și continuitate pentru constănțeni
Alegerile din 2024 sunt poate cele mai relevante din ultimii 20 de ani. Avem runde succesive de alegeri, pe toate planurile, într-o perioadă de crize suprapuse care nu dau semne de oprire. Avem o amenințare populistă care se manifestă, în diverse doze, în mai multe partide. Constanța are nevoie de un parteneriat puternic, eficient și complementar. Un parteneriat liberal este singura opțiune care oferă predictibilitate și continuitate pentru constănțeni. 

Contăm pe forța a doi oameni de administrație care au demonstrat, prin fapte, ce înseamnă să lucrezi în interesul cetățenilor și să faci mult bine.  

Florin Mitroi este unul dintre cei mai experimentați profesioniști în administrație din echipa liberală. Fiecare primar din acest județ știe cum a reușit Florin să transforme Valu lui Traian. Este liderul de dreapta de care are nevoie Consiliul Județean, pentru că Florin Mitroi va debloca toate proiectele încremenite în CJC. Consiliul Județean are nevoie de un lider și de o direcție foarte clară și noi credem că Florin Mitroi este cel mai în măsură să dea această direcție acum pentru următorii 4 sau chiar 8 ani. 

Vergil Chițac a făcut în numai 3 ani pentru Constanța, ceea ce administrațiile precedente nu au făcut în ultimii 12 ani. Termie, CET, stadion, Cazino renovat, spital nou, școli reabilitate, parcuri, bulevarde și parcări, chiar și transport în comun nou. Mari proiecte. În timp record. Îți trebuie curaj să duci în spate proiecte de aproape un miliard de euro pentru constănțeni, preponderent din fonduri europene și să comprimi toate aceste proiecte în timp, pentru că înaintea lui nimeni nu a făcut nimic.

Propunerile liberale pentru fiecare administrație publică din acest județ sunt rezultatul unui efort de echipă. Lucrăm împreună pentru binele fiecărei localități din Constanța, de la Municipiu și până la ultima comună. 

La Valu lui Traian, PNL nu pierde teren. Continuitatea proiectelor și a viziunii lui Florin Mitroi este asigurată de viceprimarul PNL Iulia Iurea, care avem convingerea că va fi viitorul primar al viitorului oraș, Valu. 

Nu ne vom opri din a construi în Constanța și din a dezvolta Constanța. Am început pe un drum ireversibil al dezvoltării cu ajutorul administrației liberale. 

Puterea exemplului este foarte clară: cei mai mulți dintre constănțeni, fie că sunt din Medgidia, Mangalia, Ovidiu, Cernavodă, Techirghiol, Negru Vodă, Hârșova, din Eforie, din Valu sau din municipiul Constanța, din orice localitate administrată liberal, o dată la 4 ani ne investesc primarii și echipele lor cu încredere. 

În 2024 vom intra în cursa electorală cu candidați care știu și pot să câștige“, au transmis reprezentanții PNL Constanța.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca apare chitac pe lista sigur merg la vot. Doar sa ma asigur ca sunt destule voturi anti PNL. Se aude domnule Hutuca si ceilalti care il tineti in brate pe plimbaretul din Eforie ?
4
0
o sa bage lumea multe voturi in ei.
0
0
Felicitări Florin Mitroi!
1
2
Da, a schimbat Constanta, cam cum schimbau tatarii lui Genghis Han satele prin care treceau. Jale si prapad in urma lui. Si tot cavdupa tatari o sa ii ducem dorul... cUIE Mhitac!
4
1
Daca candideaza Fagadau, esti dus, vergilica, ai sa vezi!
5
1
N-au fost in stare sa faca niste wc-uri publice moderne, adica nu avem deloc, se face tot pipi pom, hai la mami dupa bosket ca don primar este necivilizat si nu vrea sa faca wc-uri publice ultra moderne, a se vedea wc-urile publice de la Cluj Napoca modelul german, si inchiriaza parcari de resedinta pe bani grei, construite din ....doua dungi de vopsea alba. Oare nu-i vede bunul Dumnezeu sa-i ia si sa-i duca putin in Iad ?....
7
0
Doamne fereste,astia doi mai lipseau din peisajul asta de tot rahatu ...la cum arata constanta astaaaaaa...astia o fac praf in continuare,oare cu ce am gresit noi sa fim atat de blestemati? rahatu asta de MITROI numai bani are in capu ala sec si de chitac asta ce sa zic...asta e p***t din nastere ,ne meritam soarta
8
2
cea mai buna echipa
2
10
Praf amandoi un impostor Chitac si Mitroi un hot de combustibil... Asa ceva hoo
11
3
Foarte buna alegere a lui Chitac pentru Primaria Constanta. Este omul potrivit la locul potrivit. Muncitor, gospodar este edilul care a schimbat si va schimba infatisarea municipiului Constanta.
2
15

REPLICA


LOTO

6/49
20466423235
5/49
818616137
joker
2831331245