REPLICA ONLINE CONSTANTA

26.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
26.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Canibalism în Parlament! Dan Vîlceanu l-a mușcat de față pe Florin Roman! Video

Canibalism în Parlament! Dan Vîlceanu l-a mușcat de față pe Florin Roman! Video

Virgil STOIAN 21 mai 2024 | 11:25 3783

Bătaie ca-n șapte păcate în Parlament! Deputatul PNL Florin Roman a fost agresat de către Dan Vîlceanu, deputat neafiliat, după un schimb de replici. Florin Roman i-a reproșat încălcarea regulamentului prin prezența lui în băncile grupului PNL. A urmat un schimb de replici, după care Florin Roman a fost agresat spre ieșirea din plin.

Canibalism in Parlament! Dan Vilceanu l-a muscat de fata pe Florin Roman! VideoMomentul în care Florin Roman a fost atacat

Totul a culminat cu cu o lovitură de genunchi aplicată de către Dan Vîlceanu, Florin Roman alegându-se cu nasul spart. Mai mult decât atât , Vîlceanu a încercat să îl muşte şi l-a prins de gât pe Florin Roman. Deputatul PNL este hotărât să depună plângere penală împotriva lui Dan Vîlceanu.

Video 1:

 

De altfel, nu este prima oară când Roman face spectacol în Parlament. În 2021, Florin Roman a fost evacuat de la prezidiu de parlamentarii AUR. Plenul reunit al Parlamentului, la acea vreme, pentru citirea moţiunii de cenzură iniţiată de USR PLUS şi AUR împotriva Guvernului Cîțu, a început cu un scandal uriaș, având ca miză cine conduce ședința, în lipsa lui Ludovic Orban, care și-a delegat atribuțiile și a absentat.

Canibalism in Parlament! Dan Vilceanu l-a muscat de fata pe Florin Roman! VideoImagini după atac

Deputatul PNL Florin Roman s-a ținut cu mâinile de microfon, în timp ce chestorii trăgeau scaunul de sub el, în încercarea de a conduce ședința plenului reunit.

Video cu momentul din 2021:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sper sa se omoare intre ei si noi sa punem pariu pe cainii din parlament! O rasa de z derente si ei si nevestele lor,mame si copiii lor pe care-i abuzeaza! Sper sa arda in chinuri
3
0
Asa incepea si Resident Evil...
0
0
Să bată până mai rămîne unul.Oricum sunt o pagubă ptr.romani.
9
0
Gaozaru ala de roman se da fata mare cand el este cel mai mare golan nesimtit si arogant.Toate gunoaiele cu tot cu pcr trebuie sa dispara votati altceva
5
1
Ce gust are fata si nasul unui pnlist tradator de voturi?
4
0
L-a muscat de nas. Gest animalic
4
1
Batalia prntru ciolan! Gibonii astia ciorditori, care incaseaza bani nemunciti de la platitorii de taxe ar face bine sa se omoare intre ei. Gunoaiele astea conduc tara. Jeguri de lumea a treia.
15
0
Ratări ale naturii , scursuri ale societății
21
0
tot poporul sa boicoteze alegerile, pana specimenele astea nu raman 300.
29
1
Trebuia sa-l muste de ..scula!
16
1
Nu le mai dati sa manance, se mananca intre ei, uita asa scapam de porcii din parlament
29
0
asa merita
21
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510