REPLICA ONLINE CONSTANTA

30.2° Constanța Dum., 28 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6804
30.2° Constanța Duminică, 28 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6804
 

Cannes 2024: Distopie şi glamour la premiera noului film din saga "Mad Max"

Cannes 2024: Distopie şi glamour la premiera noului film din saga "Mad Max"

A.F. 20 mai 2024 | 00:00 139

Actorul Chris Hemsworth, o celebritate din universul producţiilor Marvel, a păşit pentru prima dată pe covorul roşu al Festivalului de Film de la Cannes alături de vedeta Anya Taylor-Joy, miercuri seară, la premiera mondială a mult aşteptatului film al regizorului George Miller, "Furiosa: A Mad Max Saga", informează Reuters.

Cannes 2024: Distopie si glamour la premiera noului film din saga 'Mad Max'

Chris Hemsworth, interpretul personajului Thor în filmele Marvel, nu a purtat papion şi a venit însoţit de soţia lui, Elsa Pataky, în timp ce Anya Taylor-Joy a purtat o elegantă rochie fără bretele. Actriţa american Faye Dunaway şi regizorul australian Baz Luhrmann au participat, de asemenea, la acest eveniment.

Cel de-al cincilea film din saga "Mad Max" a fost lansat la 45 de ani după ce George Miller a introdus pentru prima dată publicul în universul său cinematografic distopic şi nu se ridică la înălţimea filmului original din 1979, cu Mel Gibson în rolul principal.

Cannes 2024: Distopie si glamour la premiera noului film din saga 'Mad Max'

Noua peliculă, prezentată în afara competiţiei de la Cannes, se concentrează pe originile personajului Furiosa, şoferiţa fără o mână care conduce un camion de mare tonaj, interpretată de Charlize Theron în precedentul film din această franciză, "Mad Max: Fury Road", lansat în 2015.

De această dată, Furiosa este interpretată de Anya Taylor-Joy, cunoscută din "The Queen's Gambit" şi "The Witch", care se luptă cu liderul bărbos al motocicliştilor războinici, Dementus, interpretat de Chris Hemsworth.

Criticii de la Variety şi The Hollywood Reporter au declarat că, deşi noua peliculă a avut câteva scene de acţiune impresionante, iar Anya Taylor-Joy oferă o interpretare feroce, reprezintă totuşi un regres faţă de succesul lui "Mad Max: Fury Road". Această concluzie a fost rezumată în titlul recenziei din Variety: "Povestea originii lui Furiosa are secvenţe uluitoare, dar epopeea supraîncărcată a lui George Miller nu este 'Fury Road'".

Publicul va avea ocazia să vadă filmul produs de Warner Bros. atunci când va fi lansat în cinematografe, la sfârşitul acestei luni. Lungmetrajul "Furiosa: A Mad Max Saga" va avea premiera internaţională pe 22 mai, iar cea nord-americană pe 24 mai, citează Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436