REPLICA ONLINE CONSTANTA

25.3° Constanța Joi, 1 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6808
25.3° Constanța Joi, 1 August 2024 Anul XX Nr. 6808
 

Cântăreața Claudia Pavel și-a etalat formele pe plaja din Mangalia!

Cântăreața Claudia Pavel și-a etalat formele pe plaja din Mangalia!

Replica API 28 iunie 2022 | 23:38 4523

Claudia Pavel, una dintre artistele care s-a născut și a crescut în județul Constanța, mai exact la Mangalia, a revenit acasă. Artista și-am vizitat familia, prietenii, dar nu a putut rezista așa că a testat apa mării și a făcut și plajă.

Claudia Pavel a lipsit mulți ani din spațiul autohton, lăsând România pentru SUA, acolo unde s-a logodit cu jucătorul de baschet Jeremy Lewis. Fructul iubirii lor este fiul Claudiei, pe care artista îl iubește mai presus decât orice. Nu s-a mai înțeles cu tatăl lui Noah, așa că a revenit în țară.

Claudia petrece câteva zile pe litoral, la Mangalia, orașul în care s-a născut și a crescut. De fiecare dată când a ieșit la plajă, a etalat un costum minuscul..., lăsându-și formele de invidiat să fie ”savurate” de ochii curioșilor.

Claudia Pavel alias Claudia Cream a început să lupte pentru visul de a fi de la numai 7 ani, când a luat primele lecții de muzică. Și-a cultivat talentul și vocea remarcabilă, iar la 15 ani și-a făcut debutul pe scena muzicală din România alături de grupul Candy.

Claudia Cream a lansat până în prezent 5 albume pe plan solo și un album în grupul "Candy". Cel mai de succes este ultimul album "Wrong Girl For That" datorită originalității sale și sound-ului nou abordat. Albumul este unul dintre cele mai profesioniste materiale realizate de vreun artist român și totodată lansat în peste 10 țări europene, lucru nemaireușit de vreun alt artist de origine română. Pe acesta și-a pus amprenta chiar și "Ryan Tedder", solistul trupei britanice OneRepublic, care a mai compus și pentru Beyoncé, Jordin Sparks sau Leona Lewis.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sugere de pulete
2
0
Articol despre zdrente !
2
0
iar ati luat bani pt prostii,handicapatelor?!!!
1
0
si care e stirea? sunt zeci de mii de turisti care sunt in apa . de ce ar fi individa speciala ?
2
0
ii place sa cante la taragot
2
0
Alta pocnitoare si asta
1
0
pe plaja .se jucau niste copii cu ele, in rest atat de rapitoare cum este a secat lacul amara, locul unde a sustinut ultimul concert de succes in fata a miliarde de admiratori din toate galaxiile
1
0
Nu o mai baga nimeni in seama si da bani pe la Replica sa mai apara online. Cam expirata pentru poze cu forme sexy, ceva gen Loredana.
1
0
Hai frate ca astea sunt chestii neinteresante. Mai bine Afisati preturile. Oral, total, sa stim cum ne facem socotelile
3
0
Aaaaa, doar o alta tuta!
1
0
Cu ce canta claudita ?
1
0
A ramas sparta de la Exathlon..
2
0
cemai forme are cica schija.ba saracope plaja din mangaliasaracia saraciilorsi te mai si lauzi cu asta?vai de capul tau,da.o la produs,numai sta!
1
0
Stire de kkt. Mirelo, cand te faci mai slim fit, ai un tufai de la mine. Ai de primit.
1
0
B****a de serviciu care se crede ea justitiara lui aurel butnaru! Du-te in mm de penibilla care stergi comentariile care te iau la pulla sau alea impotriva lu Butnaru!
1
0
Si-ti este ciuda, Mirelo? Ti-e ciuda ca lumea vomita langa tine cand iti arunci suncile?
1
0

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513