REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Sâm., 3 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6810
18.4° Constanța Sâmbătă, 3 August 2024 Anul XX Nr. 6810
 

Cântăreaţa italiană de rap Baby K denunţă ''nebunia'' selfie-urilor după ce a fost rănită de o fană

Cântăreaţa italiană de rap Baby K denunţă ''nebunia'' selfie-urilor după ce a fost rănită de o fană

A.F. 3 august 2023 | 00:00 379

Cântăreaţa italiană de pop rap Baby K, rănită accidental de o fană entuziasmată, a anunţat miercuri că este nevoită să îşi anuleze restul turneului din această vară, denunţând totodată "nebunia" selfie-urilor realizate fără a lua în considerare siguranţa artiştilor, informează AFP.

Cantareata italiana de rap Baby K denunta ''nebunia'' selfie-urilor dupa ce a fost ranita de o fanaBaby K

Baby K a afirmat că a suferit "un traumatism la piept" după ce a fost "lovită" de o femeie la sfârşitul unui concert pe care l-a susţinut luni la Termano (est). Potrivit spuselor sale, o mulţime de admiratori s-a înghesuit în jurul său, în speranţa de a pleca cu un selfie.

Cântăreaţa în vârstă de 40 de ani, care a prezentat dificultăţi de respiraţie, a explicat că a fost supusă unor analize la spital şi ulterior a decis să îşi scurteze turneul.

"Cel mai important lucru pentru oameni este să facă o fotografie, însă acest lucru a devenit foarte periculos", este "o nebunie", a declarat artista într-o înregistrare video postată pe TikTok.
 

"Nu mă plâng că fac poze, îmi place să privesc oamenii în ochi şi să văd chipurile zâmbitoare (...), dar nu este posibil să nu pui siguranţa pe primul loc", a adăugat ea, acuzând poliţiştii locali că "au făcut opusul" muncii lor.

Cantareata italiana de rap Baby K denunta ''nebunia'' selfie-urilor dupa ce a fost ranita de o fana

Baby K, în vârstă de 40 de ani, pe numele său real Claudia Nahum, s-a născut în Singapore şi a locuit la Londra şi apoi la Roma.

Ea a vândut sute de mii de copii ale albumelor sale, iar unele dintre melodii s-au bucurat de un mare succes, printre acestea numărându-se "Roma Bangkok" şi "Killer".

În 2022, ea a lansat "Bolero", în duet cu cântăreaţa britanico-franco-libaneză Mika.

Baby K are peste 730.000 de abonaţi pe Instagram, iar videoclipul piesei "Roma Bangkok" are peste 300 de milioane de vizualizări pe canalul de YouTube al artistei, citează Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768