REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° ConstanÈ›a Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° ConstanÈ›a MarÈ›i, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Cântăreaţa Shirley Bassey a primit titlul de Companion of Honour din partea regelui Charles

Cântăreaţa Shirley Bassey a primit titlul de Companion of Honour din partea regelui Charles

A.F. 10 iulie 2024 | 00:00 116

CântăreaÅ£a galeză Shirley Bassey, care a primit marÅ£i o recompensă regală oferită în cadrul unei ceremonii oficiale organizată la Castelul Windsor, a declarat că a fost mai emoÅ£ionată la primirea acestei distincÅ£ii din partea regelui Charles al III-lea al Regatului Unit decât atunci când a cântat pentru regretata suverană britanică, transmite Reuters.

Cantareata Shirley Bassey a primit titlul de Companion of Honour din partea regelui CharlesShirley Bassey

Shirley Bassey, în vârstă de 87 de ani, distinsă cu titlul de "Dame" în 1999, a primit titlul Companion of Honour pentru servicii deosebite aduse muzicii.

După primirea distincÅ£iei regale, marÅ£i, Bassey a declarat că a fost prima dată când l-a întâlnit pe Charles de când a devenit monarh.

"Cred că este mai stresantă primirea distincÅ£iei din partea sa (a regelui, n.r.) decât să cânt în faÅ£a sa. Adică, este ceva nou, diferit, în timp ce cântatul e ceva ce fac de când eram copil", a spus artista.

"Am uitat să fac o reverenţă, de aceea l-am luat de mâini, pentru că am uitat să fac o reverenţă. Instinctiv", a mărturisit Shirley Bassey.

Întrebată cum o face să se simtă faptul că este supranumită o figură legendară, ea a spus: "Poate fi foarte frumos ÅŸi poate fi foarte izolant ÅŸi o pacoste - mai ales dacă te afli într-un restaurant, iar oamenii vin ÅŸi se aÅŸază la masa ta neinvitaÅ£i".

Ea a declarat că cel mai "fermecător" moment din viaÅ£a sa a fost cel în care a cântat pentru prima dată pentru regretata regină Elisabeta a II-a, la Royal Variety Performance. "Am avut parte de 70 de ani de momente pline de farmec", a spus ea, însă cel mai important a fost "când am cântat prima dată pentru regină, la Royal Variety". "Apoi am făcut destul de multe după aceea ÅŸi am fost foarte blazată în legătură cu acest lucru", a adăugat cântăreaÅ£a născută la Cardiff în 1937, citează Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510