REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 18 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6886
11.6° Constanța Vineri, 18 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6886
 

Cântăreaţa Tyla, premiată recent la gala Grammy Awards, şi-a anulat turneul internaţional

Cântăreaţa Tyla, premiată recent la gala Grammy Awards, şi-a anulat turneul internaţional

A.F. 11 martie 2024 | 00:00 270

Cântăreaţa sud-africană Tyla, premiată recent la gala Grammy Awards, şi-a anulat turneul internaţional cu câteva săptămâni înaintea primului concert pe care urma să-l susţină la Oslo, din cauza unei accidentări, conform unui anunţ făcut de cântăreaţă pe reţelele sociale, transmite AFP.

Cantareata Tyla, premiata recent la gala Grammy Awards, si-a anulat turneul internationalTyla

"Am consultat medici şi specialişti plină de optimism, însă durerea a devenit atroce şi situaţia s-a agravat", a postat artista în vârstă de 22 de ani, joi, pe Instagram, recunoscând că a suferit o accidentare în urmă cu un an, dar fără a oferi alte amănunte.

"Nu am cuvinte pentru a descrie frustrarea pe care o simt într-un moment de cotitură al carierei mele", a mai adăugat ea, promiţând o revenire "spectaculoasă" odată ce se va recupera.

Cântăreaţă şi dansatoare, Tyla Laura Seethal a cucerit anul trecut topurile muzicale cu hitul său "Water".

Stea în ascensiune a scenei muzicale africane, Tyla a avut o intrare notabilă în octombrie în Billboard Hot 100, clasament de referinţă al celor mai ascultate melodii din SUA. Ea a câştigat luna trecută premiul Grammy pentru cea mai bună interpretare muzicală africană.

Primul său turneu internaţional urma să înceapă la sfârşitul acestei luni în Norvegia şi conţinea o serie de concerte atât în Europa cât şi în SUA, unde urma să participe şi la Festivalul Coachella, citează Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA


LOTO

6/49
18411739468
5/49
739244635
joker
630232677