REPLICA ONLINE CONSTANTA

28° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
28° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Cântărețul Randi și-a cerut scuze public, după incidentul de la „Beach, Please!“

Cântărețul Randi și-a cerut scuze public, după incidentul de la „Beach, Please!“

A.F. 13 iulie 2024 | 00:00 3298

Randi a trecut printr-un moment neplăcut ieri, în cadrul festivalului Beach, Please. Pe, 11 iulie, în cadrul festivalului Beach, Please, Randi a trecut printr-un moment extrem de neplăcut când se afla pe scenă alături de trupa sa.

Cantaretul Randi si-a cerut scuze public, dupa incidentul de la „Beach, Please!“Randi

Cântărețul nici nu începuse bine momentul muzical că publicul a cerut să oprească show-ul, dar acest lucru nu s-a întâmplat.

De fapt, în mulțime se afla o persoană care leșinase, iar cei prezenți solicitau ajutor. Momentul muzical al cântărețului a mers mai departe, fără ca acesta să înțeleagă de ce oamenii cereau să oprească tot.

Așadar, imediat după acest incident, cântărețul a dorit să lămurească întreaga situație, explicând public faptul că nu știa de ce oamenii îi cereau să se oprească totul. De asemenea, acesta a precizat că dacă ar fi știut și dacă i s-ar fi comunicat că unei persoane i s-a făcut rău nici nu s-ar fi pus problema să nu oprească spectacolul, cerându-și scuze pe această cale.

„Oameni buni, în seara asta s-a întâmplat, la "Beach, Please", cea mai neprevăzută și ciudată situația din cariera mea. Am urcat pe scenă, primele 2 piese a fost ok, lumea s-a distrat, a cântat cu noi, la a treia piesă, în dreapta scenei oamenii arătau semnul ăsta de Stop, în stânga se distrau.

M-am concentrat mai mult în stânga pentru că mi-am imaginat că oamenii din dreapta cumva ne arată stop că nu le place ce facem, mi-am imaginat că e ceva în neregulă cu felul în care cântăm. Am ieșit oricum de pe scenă cu 2 piese înainte, cu moralul foarte jos. Nu ni s-a comunicat despre ce era vorba și ce s-a întâmplat cu adevărat. Cineva leșinase în dreapta scenei, iar oamenii, solidari, au vrut să oprim show-ul ca salvarea să intre acolo și să facă ceea ce e menit să facă. Am oprit show-ul cu moralul jos.(...) De abia după ce am ieșit de pe scenă am înțeles că cineva leșinase. Ne cerem mii de scuze, nu ni s-a comunicat ce s-a întâmplat cu adevărat, dacă știam asta am fi oprit show-ul”, a spus Randi, pe pagina personală de Instagram.

Un fan a leșinat și în timpul momentului lui Petre Ștefan

De asemenea, un moment de acest fel s-a întâmplat și în timpul prestației lui Petre Ștefan de la Beach, Please.

Din fericire, cântărețul și-a dat seama la timp că cineva din mulțime are nevoie de ajutor, așa că a oprit show-ul de îndată, scrie wowbiz.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nespălat și tatuat cu desene animate ...caricaturi de oameni daca se pot numi aceștia
7
1

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510