REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.4° Constanța Dum., 28 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6804
22.4° Constanța Duminică, 28 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6804
 

Cântăreţul Rod Stewart a fost huiduit la un concert susţinut în Germania

Cântăreţul Rod Stewart a fost huiduit la un concert susţinut în Germania

A.F. 19 iunie 2024 | 00:00 1228

Rod Stewart a fost huiduit la un concert în Germania. Legenda muzicii cânta la Leipzig, vineri seara, când steagul ucrainean a fost proiectat pe un ecran video, urmat de o imagine a președintelui Volodimir Zelenski. Momentul a stârnit aplauze, dar și strigăte dezaprobatoare în public.

Cantaretul Rod Stewart a fost huiduit la un concert sustinut in GermaniaRod Stewart

Atât aplauze, cât și huiduieli au putut fi auzite de la fani, în timp ce Rod Stewart a cântat hitul său din 1991, „Rhythm of My Heart”, despre care spune că este o melodie împotriva războiului și a dedicat-o anterior Kievului, la un concert în Germania, scrie BBC.

„Am sprijinit poporul ucrainean pe tot parcursul acestui război”, a declarat cântărețul, luni, agenției de presă PA.

„De la aranjarea ca membrii familiei mele să ducă provizii în țară, până la închirierea unei case în Marea Britanie pentru o familie ucraineană... Deci da, îl susțin pe Zelenski și pe poporul Ucrainei și voi continua să o fac”, a spus legendarul cântăreț.

Sir Rod Stewart, în vârstă de 79 de ani, a făcut, de asemenea, comentarii pline de insulte la adresa președintele rus Vladimir Putin în timpul altor concerte.

„Putin trebuie oprit”, a spus el pentru PA. „Mă distrez în timpul vieții mele cântând pentru publicul german, împărtășind niște amintiri speciale și abia aștept să cânt la întâlnirile rămase aici.”

Rod Stewart a cântat pe „Quarterback Immobilien Arena” din Leipzig, cel mai populat oraș din landul central al Germaniei, Saxonia. Statul a îmbrățișat naționalismul, alegând în decembrie un primar din extrema dreaptă Alternativa pentru Germania (AfD). Au existat, de asemenea, violențe și atacuri neonaziste asupra migranților în Saxonia.

În 2022, Sir Rod Stewart a dezvăluit că el și soția sa Penny Lancaster au închiriat o casă în Berkshire, în sud-estul Angliei, pentru o familie ucraineană cu șapte membri, care a fugit din calea războiului, după invazia pe scară largă a Rusiei în Ucraina.

În același an, Rod Stewart a plătit și patru camioane, pline cu provizii, pentru a fi conduse la granița Polonia-Ucraina. Cei doi nepoți ai săi s-au numărat printre șoferi și, cu ajutorul unei organizații umanitare din Marea Britanie, au condus apoi 16 refugiați ucraineni în siguranță la Berlin.

„Au condus prin Franța, Belgia, Germania și în Polonia, au lăsat provizii și au luat refugiați și i-au lăsat la Berlin”, a declarat Sir Rod pentru Daily Record la acea vreme. „Le-a luat trei zile și jumătate pentru a ajunge acolo și înapoi. Ei sunt eroii, nu eu.”

Rod Stewart este într-un turneu european și se apropie de finalul acestuia, dar mai are câteva spectacole, la Hamburg, Köln și Munchen.

Luna viitoare, el va călători în SUA pentru a încheia o rezidență de 13 ani la Caesars Palace din Las Vegas, citează digi24.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sunt toti dederistii rusofili.
4
3

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436