REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Carambol rutier la intrare în Cumpăna; mai multe mașini s-au făcut praf. Video

Carambol rutier la intrare în Cumpăna; mai multe mașini s-au făcut praf. Video

Ana Maria LIPAN 27 iunie 2023 | 10:43 5534

Serviciul de Ambulanță Județean a fost solicitat să intervină marți, 27 iunie a.c., în zona podului din localitatea Cumpăna, acolo unde a avut loc un accident rutier, fiind implicate 3 autoturisme.

Carambol rutier la intrare in Cumpana; mai multe masini s-au facut praf. Video

La fața locului au intervenit două echipaje SAJ B2. Potrivit primelor informații, accidentul s-a soldat cu două victime.

Carambol rutier la intrare in Cumpana; mai multe masini s-au facut praf. Video

Una dintre persoanele implicate, un bărbat, a suferit un traumatism cranio-cerebral, iar cealaltă un traumatism cranio-cerebral și un traumatism toracic.

Carambol rutier la intrare in Cumpana; mai multe masini s-au facut praf. Video

Ambele victime au fost transportate la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța.

Circulația a fost oprită pe DN 39E

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 39E, localitatea Cumpăna, județul Constanța, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate 4 autoturisme. În urma impactului au rezultat 2 victime, ce sunt evaluate medical la fața locului. Circulația rutieră este oprită pe ambele sensuri de mers, valorile de trafic fiind reduse. Se estimează reluarea normală a circulației în 40 de minute.

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ăștia cu viteză mare mergeți la doctor anunțați dinainte ce probleme aveți că dacă va vede din prima se aruncă pe geam Când vreți să plecați la subsol alegeți va un copac sau stâlp Oameni nevinovați cad victime din cauza unor fermecați
3
2
asta e drum de nu simt 200kmh, iar voi incurcati traficul mergand cu 80 la ora. Stati dracku acasa daca aveti opel sau logan.
1
9
Toti gonesc k nebinii in Constanta asta! Are dreptate nea GYGY GyGy gYgY KARYGY KAJBYCY SHOKARYGY!! ATACI MORTAL nea GYGY! NU ai mila da nimenea nea Gigi!! Sa traiesti !! SA fii sanatos nea GYGY!!
3
0
de cate ori l-am vazut prin oras ala cu mercedesu mergea ca dementu era sa ma loveasca in giratoriu si tot el cu pla in gura iar la o trecere a trecut cu claxoane milimetric pe langa o femeie angajata in traversare militia e kkta pe ea de frica sa se ia de bosi
5
1
bine ma ,,hartistule” de Bari junior,da nu e problemă daca te verifica cineva nu?…ca prea ai sarit ars..
4
0
ba mirletilor,taranoi parvrnuti,cacati cu par,din cauza astora ca voi se intimpla accidente cone plm va dat voua permis,ca daca va ia cineva la bani marunti nu stiti tabla inmultirii,da sa faceti chestionare si sa invatati/respectati legislatia rutiera! politia rutiera poate se autosesizeaza....m-as mira,dar poate poate....
4
2
ala are a scris de damen este de fapt borfasul care a furat milioane,gen marin dan si gasca.sunt toti opariti ca nu mai pot fura de la nave reparatii,sa bage banii in buzunar.si mirletzii la fel,i.au amenintat pe cei din galati ca muncesc prea mult si.i arunca la balta.mafia de taranoi din mangalia,2 mai,etc.
1
4
mirletele oparit si grabit nu se mai grabeste acum.a ramas fara masina.e bine,e rau?
5
2
Damen Mangalia este drenată permanent decand directorul Ognef a venit in santier,se sifoneaza bani prin toate firmele turcilor ce repara caminele,prin firma lui Bari,e o japca incredibila,plati fara acoperire sau respectarea procedurilor…
3
3
sa mai stea garda cu radare spre cumpana ca sunt cam multi smecherasi pe acolo
11
1
Cumpana un sat plin de t.i.g a..n.i jegoși, cocalari, moldoveni ,m*******i boriti toate imputiteniile pământului s au adunat acolo ,pute de departe ,asa exemplare triste asa primar ,Îmi este scirba !
14
40
Sunt cativa turbati care alearga ca niste descreierati ,orgolii prostesti, depasiri la limita , viteza exagerata , dublari , triplari , etc . Pentru ce ? Ca sa ajunga cu un minut mai devreme acasa ? Cretinii stia ii nenorocesc pe altii nevinovati ! Se impune , si este necesar , ca politia rutiera sa faca niste actiuni pe segmentul respectiv de drum !
17
2
Ce cautau de la Cogealac la Cumpana. Fugiti din rezervastia de cipanzei ?
16
2
Sa ziceti mersi ca n-au avariat podul , ca am veni pe jos acasa. Alo , doamna primar , cu proiectul de urcare si coborare de pe autostrada ,se mai face ceva ? Nu va intereseaza.Altfel nu ratati niciun festival sau sindrofie. Mai vedeti si prioritatile comunei , ca ne creste barba pe drumul de la bifurcatie pana in Cumpana.
16
1
Sunt pline cimitirele de s klasse. Cimitirele auto și umane
14
4
esti un tampit ,du-te in jungla sa vezi ce mare esti in fata leului ,nu in trafic
14
1
Numai saracii de opel pe autostrada , cand vedeti ca trece un s klasse mergeti pe banda de urgenta saraciilor
4
22
Depasesc coloane de dacii si skode din giratoriul de la borcan pana la intrare in Cumpana. Daca ai masina de doi lei stai cumintel si te lasi depasit, ca asa e in viata, smecherii cu smecherii, paduchii cu paduchii.
7
21
Poate cu ocazia asta repar și ăștia podul de hop sau asa a fost proiectat ?
9
0
Se stie ca daca nu depasesti 2-3 masini (minim) de la giratoriu pana in cumpana inseamna ca esti fra i e r - mentalitate de oi disperate
36
2

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510