REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.3° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.3° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Carambol rutier pe Lăpușneanu. Unul dintre şoferi nu avea permis şi a părăsit locul accidentului

Carambol rutier pe Lăpușneanu. Unul dintre şoferi nu avea permis şi a părăsit locul accidentului

A.C. 15 decembrie 2023 | 15:49 3471

Un accident rutier a avut loc în cursul zilei de vineri, 15 decembrie a.c., pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, în zona Parcului Tăbăcărie.

Carambol rutier pe Lapusneanu. Unul dintre soferi nu avea permis si a parasit locul accidentuluiimagine de la accident

Coliziunea a avut loc între 3 autoturisme.

Ce spun poliţiştii

La data de 15 decembrie  a.c., în jurul orei 15.50, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la faptul că, pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, în municipiul Constanța, s-a produs un accident rutier.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că, impactul s-ar fi produs între trei autoturisme, pe fondul neadaptării vitezei.

Astfel, un conducător auto ar fi intrat în coliziune cu alt autoturism, acesta acroșând un alt autoturism, de pe sensul opus de mers.

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a unei persoane, pasager într-unul dintre autovehicule.

După producerea accidentului, conducătorul primului autoturism, un bărbat, de 36 de ani, ar fi părăsit locul faptei, fiind identificat ulterior.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Totodată, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cineva declara ca de la el, a tras un vint! nesimtitule, cite ore a stat militia cu nasul in mirosul vintului tau? astea sint conditii de munca? sa li se dea spor de frecat menta!
1
0
S-au mai ciocnit niste p****i pe langa Kaufland si au blocat banda pentru mici zgarieturi. Mai cititi Codul Rutier handicapatilor!
1
0
Daca nu este accident cu victime, ci doar table îndoite, soferii pot declara accidentul în maxim 24 de ore. Dar cum respectivul conducea neavind permis este alta ciorba de pește...
1
0
De la mine s-a tras. Treceam pe acolo si mi-a venit sa trag un vant... Urmarile se vad! Imi pare rau! Voi suporta consecintele! A, nu va imaginati ca platesc reparatiile masinilor. Nuuuu! Voi urma un regim de viata care sa tempereze aceste flatulente puternice si periculoase! Promit solemn!
2
1
Era nespălatul de Vergil și numele este de retardat auzi Vergil Vergil cu jumăt**e de creier,un bâlbâit și un nespălat mirosind a banii murdari
4
5

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016