REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.1° Constanța Dum., 1 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6839
23.1° Constanța Duminică, 1 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6839
 

Cardistul Florin Tamba, zis Buză, ucis cu mai multe lovituri de cuțit

Cardistul Florin Tamba, zis Buză, ucis cu mai multe lovituri de cuțit

A.F. 15 octombrie 2023 | 21:29 13238

Florin Tamba, zis Buză, cunoscutul „cardist” din nordul municipiului Bacău, a fost ucis cu mai multe lovituri de cuțit, după o altercație cu o familie de romi comercianți de aur, de pe strada Bacovia, din municipiul Bacău. În vârstă de 45 de ani, interlopul abia ieșise din pușcărie, în Statele Unite.

Cardistul Florin Tamba, zis Buza, ucis cu mai multe lovituri de cutit

Potrivit informațiilor Ziarului de Bacău, abia sosit din Statele Unite, unde fusese arestat pentru afaceri ilegale cu carduri, Florin Tamba s-a dus băut, însoțit de alte persoane, la locuința romilor comercianți de aur, cu care avea un conflict mai vechi. Au încercat să intre în imobil, iar în altercația care a urmat, „Buză” a fost înjunghiat mortal.

Toate persoanele implicate au fost audiate la Parchet, scrie ziaruldebacau.ro.

Video în care Florin Tamba, zis Buză, își amenința inamicii:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu trebuie sa te bagi intre ei. Se omoară singuri între ei.
0
0
Sa dus exact unde ii era locul la 2 metri în pământ!! Și-a plătit datoria pe care o avea la toți oameni pe care ia bătut la the one,ce tata model era el dacă se ducea noaptea cu femeile ușoare în club la băut și drogat ? Un om minunat ajuta pe toată lumea te duceai la club cu femeia ta se lua de tine ca să te înjosesca ca de ce ai femeie mai frumoasa ca femeile ușoare pe care le lua cu el noaptea la club.. hai sa fim serioși un om minunat domle ce sa zic... câți oameni au rămas fără bani din cauza lui ?
1
0
Pe lângă asta îl invitam pe băiatu lui Buza cel mai mare sa zică și noua de unde a avut bani de acel mercedes ? La făcut taticutzu cadou ? Bine atunci sa le confiște avea și sa ii lase în cursul gol pana justifica toți bani aia pe care ii au.. ca nu au ei atâția ani de viata câți ani de munca cinstita le trebuie sa justifice bani.. alo ANAF ne punem calare puțin pe familia Tamba sa ne explice de unde au bani ?
1
0
Toti articolele sunt pe langa adevar, daca asa departe sunteti de fiecare subiect, nu mai pot avea incredere in presa. Conflictul a fost in strada si nu in curtea criminalului. Este FALSA informatia ca a intrat in curte. Victima ar fi vrut sa faca pace, a fost chemata acolo de criminal si complici. Criminalul datora 120.000 euro si de aceea de ani, victima incerca sa il covinga sa-i restituie datoria. Salonul criminalului a fost facut din banii victimei. E FALS ca a fost legitima aparare din partea criminalului deoarece victima a fost injunghiata de 36 ori. Acasa la criminal se aflau si cei din clanul Duduianu. Politia ar fi trebuit sa urmareasca cazul deoarce cei 2 aveau un conflict de ani din cauza datoriei clanului Feraru catre Florin Tamba zis Buza si sa stie ca acesta a fost eliberat si obligat sa se intoarca in Romania conform declaratiei facute la cererea de eliberare conditionata inainte de termen. Victima dorea recuperarea datoriei dar a fost atacat pe la spate, i s-a intins o
9
12
Să sperăm că la anul nu v-a apărea pe bre-o listă electorală.
1
0
Interlop mort si tzigan in puscarie,hai ca suna bine combinatzia asta.
14
0
Pai si cine sa traiasca?Aia care au dat ordinul la telefon?Aia sa traiasca ca doar sunt senatori, fosti ministri,fosti sefi de servicii?Se p is a pe voi si unii si altii.
3
0
Bun baiat t i g a n u l de la taiat , chiar imi pare rau ca se duce la puscarie....a facut o fapta buna !
8
6
Nu credeam că o să laud vreodată nite r***i....
10
2
Ce bine...
7
0
Ia mai dute in p**a mea cu toate zdrentele ba zdreanta. Articolul e despre alta zdreanta si tu vii si umpli randurile de altu. Lasane in p**a mea ca suntrm satui de ei. Sa moara toti
23
2
Bag Puwla in mormantul lui deCiwoara
16
2
Asa patesc muschiuleti , tatuati ! Gabi Liutic la fel si el partar cu codite a dat tzeapa la stomatolog a pus dinti si a fugit! La Ego a dat teapa nu a platit botezul.Mergeau la unu acasa fumau la sticla si dupaia aveau apucaturi ! Ii plac vasele de Kristal!L-au alungat toti nu e bun nici de breloc! Ii cara bastonul lu Ender ,a luat adidasi pe datorie nu a dat banii la om.Socrosu la puscarie ia mancat banii de pachete.sta afumat toata ziua asteapta frigul sa se spele in mare de patima dura.Vroia si el sa faca cu carduri da lo mirosit valceni ca e bun de carat bastoane si mers la carnaval cu codite impletite. Politia sa ii faca drog test! Ca umbla afumat ! S-au de pe plaja cand il iau calduriile iarna de la droguri.Fa plata la restaurant ,dentist si adidasi.Dui pachete la socretu .Noroc cu Adi Moldoveanu ca iti mai dadea de mancare si bani de pampers la si lapte!
17
5
Duce-tii pe interlopi pe camp si impuscatii acolo
20
3
A găsit exact ce a căutat. Acum..plm...mai vb de el...doar la trecut...ce smecher este zdrentoiul asta..a murit ca un cățel Asa să pățească toți smecherii ca el ...bravo celui care la ucis..felicitări
23
6
Bazat OMU'! TAMBA KARAMBA
18
2

REPLICA


LOTO

6/49
19621262040
5/49
9302172127
joker
137928365