REPLICA ONLINE CONSTANTA

29.2° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
29.2° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

Care e starea motociclistului lovit de Monica Macovei!

Care e starea motociclistului lovit de Monica Macovei!

Valentina CAMARA 10 octombrie 2022 | 00:00 3272

Motociclistul rănit în accindentul de la ieșire din Mangalia, în care a fost implicat fostul ministru, Monica Macovei,  a fost operat pentru fracturile pe care le prezenta, este stabil, constient și este internat la terapie intensivă.

Reamintim că: Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină, sâmbătă, 8 octombrie a.c., pe DN 39, zona localității Mangalia, lângă unitatea militară, pe Pod, acolo unde a avut loc un accident rutier. O motocicletă a fost implicată, accidentul fiind urmat de un incendiu. În urma impactului a rezultat rănirea gravă a motociclistului, care a fost transportat la spital. Victima a fost inconștientă, însă stabilizată de medicii deplasați la fața locului. Precizăm că accidentul a fost urmat de un incendiu, motocicleta făcându-se scrum.

Ulterior, s-a aflat și cine a fost la volan autoturismului implicat în accident: fostul ministru Monica Macovei.

Conform primelor cercetări, într-o curbă, conducătoarea auto a pătruns pe contrasens şi a intrat în motociclistul care circula din sens opus, potrivit surselor din cadrul anchetei.

Citește și


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Băboiule parcă ziceai că motocilistul a intrat în tine. Acum ce mai zici, mai minți cu nerușinare ? Pentru acest accident și minciunile pe care le-ai spus cu nerușinare meriți câțiva ani de pușcărie.
0
0
O analiză independentă a sângelui, descoperea mai mult- alcool și droguri. Fără analiză sânge este o mermelealâ a Poliției Circulație ,suspectă a slugărniciei !
2
0
Toti useristii aa ne sooga din teava de espament lichidul de frana. Jegooasa asta omoara oameni si voi infectilor sunteti apatici. Daca era din psd sau pnl, urlati toti cu puscaria si catusele in gura. Neam de kkati sunteti ba romanilor.
7
1
Se mai raresc si ei!La mai multi!
2
7
sa ne pisam pe trotinetele voastre
5
5
Păi ce treaba are motociclete poate aia w de vina poate era si bauta ca are fata
8
2
Bag p**a in Mata cu motocicleta ta cu tot
6
10

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436