REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.8° Constanța Mar., 6 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6813
23.8° Constanța Marți, 6 August 2024 Anul XX Nr. 6813
 

Care este dorința Ginei Matache cu privire la fiica ei, Oana

Care este dorința Ginei Matache cu privire la fiica ei, Oana

Valentina CAMARA 4 martie 2023 | 00:00 498

Gina Matache este din ce în ce mai activă pe contul ei de Instagram, iar mama Oanei postează diferite mesaje cu privire la relația pe care o are fiica ei o are cu Radu Siffredi. Gina Matache a transmis și de această dată un alt mesaj prin care le-a mulțumit tuturor celor care au ajutat-o să afle mai multe detalii despre actualul iubit. Gina Matache a mărturisit care este dorința ei cu privire la fiica ei, Oana.

Care este dorinta Ginei Matache cu privire la fiica ei, Oana

Gina Matache a mărturisit în nenumărate rânduri pe contul ei personal de Instagram că nu este de acord cu relația fiicei sale. Oana Matache a divorțat după șase ani de căsnicie cu Răzvan Miheț, iar acum tânăra și-a găsit fericirea în brațele lui Radu Siffredi. Oana Matache și Răzvan Miheț au împreună doi copii.

Care este dorința Ginei Matache cu privire la fiica ei, Oana

Gina Matache susține că noul iubit al fiicei sale este un ''bărbat dubios'', astfel că nu își dorește ca acesta să stea în preajma nepoților ei. Gina Matache a primit diferite filmări în care apare iubitul fiicei sale în diferite ipostaze, dar și având un limbaj licențios, astfel că acest lucru a deranjat-o.

Gina Matache a mărturisit că le mulțumește tuturor care au ajutat-o să afle informații, însă își dorește ca acestă problemă să fie rezolvată în în liniște, în familie, și să poată să comunice cu fiica ei, Oana.

''Vreau să mulțumesc tuturor celor din presă pentru ajutor. Celor care mi-au trimis clipurile și mesajele cu informații prețioase. Eu încerc să-mi rezolvă problemele cu fata, dar nu mai insistați să vorbim. Nu vreau să se interpreteze nimic și de aceea ce am avut de spus am spus aici. Știți că sunt un om deschis și de aceea dacă se poate să ne lăsați să rezolvăm tot în liniște.'', a scris Gina Matache pe contul ei personal de Instagram.
Gina Matache susține că fiica ei nu comunică cu nimeni din familie

Oana Matache nu mai vorbește cu familia ei, după ce s-a combinat cu Radu Siffredi? Gina Matache susține că fiica ei nu comunică cu nimeni și că a făcut ultimele postări pe rețelele de socializare, asta pentru "a-i deschide ochii" fiicei sale.

''A fost un ultim efort să o trezesc. Nu comunică cu nimeni.(...). Copilul meu important pentru mine și fac tot ce pot să-i deschid ochii. (...) Dacă nu eram în ceață, nu postam. Mă simt neputincioasă. Eu nu zic să fi stat nefericită, ci zic doar că personajul e dubios. (...). Nu trebuia să despartă familia asta. Divorțați nu sunt. Să nu fie nevoie, dar cum se comportă lasă de dorit.'', sunt o parte din mesajele transmise de Gina Matache pe rețelele de socializare, potrivit spynews.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303