REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.4° Constanța Lun., 2 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6840
19.4° Constanța Luni, 2 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6840
 

Care este noua sursă de venit a Oanei Lis? „Ne vedem săptămâna asta. Cât oferi?”

Care este noua sursă de venit a Oanei Lis? „Ne vedem săptămâna asta. Cât oferi?”

Mariana MURAT 20 august 2024 | 10:31 2412

De o bună perioadă de timp Oana Lis se confruntă cu probleme financiare serioase. Vedeta nu știe ce să mai facă pentru a reuși să se descurce și să achite tratamentul soțului ei, Viorel Lis. Ce a licitat de această dată soția fostului edil al Capitalei.

Care este noua sursa de venit a Oanei Lis?  „Ne vedem saptamana asta. Cat oferi?”Oana Lis și Viorel Lis

Pentru că problemele financiare pe care le are par să nu se mai termine, Oana Lis e dispusă să facă orice pentru a reuși să strângă bani și să reușească să se ocupe de tratamentul soțului ei.

Dacă în urmă cu ceva vreme vindea lucruri, recent, Oana Lis s-a gândit la o nouă metodă de a câștiga bani. Soția fostului edil al Capitalei s-a gândit să scoată la licitație o oră de vorbit cu ea prin apel video.

Scot la licitație o oră telefonică cu mine, pe FaceTime, să ne vedem săptămâna asta. Cât oferi?”, a fost mesajul publicat de curând de Oana Lis pe rețelele de socializare.

Care este noua sursa de venit a Oanei Lis?  „Ne vedem saptamana asta. Cat oferi?”

În timp ce multe persoane au luat în râs mesajul postat de vedetă, au fost și câțiva internauți care și-au arătat sprijinul și i-au transmis că o admiră pentru felul în care reușește să se descurce și să aibă grijă de Viorel Lis, în ciuda greutăților.

Dacă ai nevoie de bani pentru ceva urgent poți pune un număr de cont și se vor oferi multe persoane sa doneze! Sincer, mie îmi place mult de tine, te admir, iar pe unii frustrați ignoră-i -simplu! În această situație cu domnul Lis clar că nu te poți angaja și trebuie să ai grija de el!”, a fost mesajul transmis de un internaut.

Cum a reacționat Oana Lis după ce a fost criticată de oameni că a cerut bani pentru Viorel


În urmă cu ceva timp, atunci când a cerut ajutor financiar pentru tratamentele lui Viorel Lis, vedeta a fost criticată. Ulterior, s-a apărat spunând că nu știa că va fi atât de greu încât să își pună bani de-o parte și că este o fată de la țară, fără educație financiară.

‘’Știu că mulți m-au judecat, că trebuia să avem bani strânși. În primul rând, nici nu am avut sume mari de bani. Pe de altă parte, eu sunt o fată de la țară, nu am avut o educație financiară. Eu nu am știut că o să fie atât de greu, poate mă pregăteam altfel. Până nu ai pe cineva în familie bolnav sau nu ești tu bolnav, nu știi cât de greu este, ce provocări sunt, ce cheltuieli sunt. Eu dacă nu făceam Psihologia, nu puteam să-l susțin pe Viorel. Fac cu el exerciții din cărțile de psihologie, de respirație, pe ridicat stima de sine. Nu știu ce fac alți oameni care nu au sprijin”, a spus aceasta în cadrul unei emisiuni, conform spynews.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA


LOTO

6/49
3841593934
5/49
23163718935
joker
173541444516