REPLICA ONLINE CONSTANTA

28° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
28° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Care este parfumul preferat al Monicăi Bârlădeanu. Nu și-l permite oricine

Care este parfumul preferat al Monicăi Bârlădeanu. Nu și-l permite oricine

A.F. 12 iulie 2024 | 00:00 603

Vedetele autohtone au fost întotdeauna o sursă de inspirație pentru admiratorii lor. De exemplu, mulți au fost curioși să afle care este parfumul preferat al Monicăi Bîrlădeanu, actrița care a făcut furori de-a lungul timpului, pe micile ecrane.

Care este parfumul preferat al Monicai Barladeanu. Nu si-l permite oricineMonica Bîrlădeanu

Cât costă parfumul preferat al Monicăi Bîrlădeanu

Monica Bîrlădeanu se numără printre actrițele care au reușit să cucerească publicul, atât prin talentul actoricesc, cât și prin frumusețe. Întotdeauna a avut grijă de imaginea ei și nu a ieșit niciodată în lumina reflectoarelor fără să se asigure că arată impecabil. În vârstă de 45 de ani, actrița se bucură de un succes incomparabil în carieră și e lesne de înțeles că își poate permite să își satisfacă orice moft. Dovadă fiind chiar unul dintre parfumurile pe care le folosește.

La un moment dat, aceasta spunea că adoră un anumit parfum franțuzesc, pe care îl folosește în mod obsesiv. Este vorba despre Ex Nihilo Iris Porcelana, care valorează peste 2.000 de lei și pe care nu orice femeie de rând și-l poate permite.

„Parfumul preferat… Mai nou, Ex Nihilo Iris Porcelana. L-am primit de ziua mea și nu mă pot despărți de el. Mă parfumez și dacă stau toată ziua în casă”, spunea Monica Bîrlădeanu.

Care este parfumul preferat al Monicai Barladeanu. Nu si-l permite oricine

Cum se menține în formă Monica Bîrlădeanu la 45 de ani

Monica Bîrlădeanu are 45 de ani, însă nu își arată vârsta nici pe departe. Actrița reușește să se mențină într-o formă fizică demnă de invidiat, întrucât este foarte atentă la stilul ei de viață. Pe lângă o dietă strictă, aceasta recunoaște că apelează și la alte metode pentru a fi mereu în formă.

„De la 40 de ani încoace am făcut câteva «commitment-uri». Am vrut să fiu un adult cu câteva lucruri «sfinte», peste care nu calcă. Primul a fost să nu lipsesc de la slujba de duminică dimineață: să dau sufletului meu o oră și jumătate de reculegere, conectare, echilibrare, vindecare.

Al doilea e față de sport: aici am mai avut perioade scurte de șchiopătare și nu din delăsare, cât din logistică, schimbare de antrenor, formă de antrenament etc. Astăzi însă… după cum se vede și-n colecția de poze: am chef, n-am chef, e frig, e prima oră a dimineții, am o febră musculară și n-am chef de o alta peste, m-am culcat târziu și trezit devreme… pot sau nu pot, dimineața sunt la pilates.

Focusul principal nu e slăbitul, iar modelatul se întâmplă oricum dacă te ții de treabă, dar mă interesează mult mai mult o viață în care corpul meu face mișcare, are vitalitate și energie și își asigură și sănătatea în felul ăsta”, scria Monica Bîrlădeanu, pe rețelele de socializare, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
parfumul de coaie?
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510