REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.3° Constanța Mie., 2 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6870
17.3° Constanța Miercuri, 2 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6870
 

Care mai sunt prețurile pentru serviciile saloanelor de înfrumusețare în Constanța? Video

Care mai sunt prețurile pentru serviciile saloanelor de înfrumusețare în Constanța? Video

Deria ISLEAM 13 iunie 2024 | 00:00 3536

Sunt la mare căutare serviciile de înfrumusețare, fie că vorbim de servicii de întreținere lunare precum manichiura, pedichiura, tratamentele faciale sau epilarea cu laser, fie că ne referim la serviciile necesare la evenimente. Femeile trebuie să fie pregătite să scoată din buzunar sumele cerute de saloane dacă vor să arate ca „scoase din cutie”. Orașul Constanța se laudă cu o varietate de astfel de locații de unde pot alege, iar prețurile diferă în funcție de cerințele și „materialul” clientei.

Care mai sunt preturile pentru serviciile saloanelor de infrumusetare in Constanta? Video

Ce servicii oferă saloanele din Constanța și la ce prețuri?

Reporterii Replica au făcut o vizită unor astfel de centre de înfrumusețare și au vorbit cu proprietari sau angajați. Sumele variază, iar munca este pe măsură. Un coafat, de exemplu, poate costa 100-200 lei sau chiar mai mult, în funcție de părul clientei sau de complexitatea coafurii.

Care mai sunt preturile pentru serviciile saloanelor de infrumusetare in Constanta? Video

Nici unghiile nu mai înseamnă doar ojă, au devenit mici opere de artă, cu tot felul de modele, construcții clasice sau slim. Cu siguranță, în ziua de azi, rar mai aleg femeile să-și facă manichiura sau să-și coafeze părul acasă înaintea evenimentelor, cu atât mai mult dacă vorbim de momente unice precum propria nuntă, majoratul, cununia civilă etc.

Care mai sunt preturile pentru serviciile saloanelor de infrumusetare in Constanta? Video

Cât costă o manichiură, un machiaj de eveniment și o coafură de mireasă?

Am întrebat proprietara unui salon din Constanța care ar fi serviciile și prețurile din cadrul centrului ei de înfrumusețare: „Acest salon în Constanța l-am deschis de aproximativ 4 luni. Înainte am mai avut un salon un pic mai mic și acum am decis să mă dezvolt și să creez ceva un pic mai mare. Aici în primul rând oferim servicii de manichiură, pedichiură, cele mai complexe servicii la capitolul acesta. Mai oferim servicii de coafor, de machiaj, de Eximia și, nu în ultimul rând, eu predau și cursuri de manichiură, atât de bază, cât și de perfecționare. Prețurile pentru manichiură pornesc undeva în jurul la 150 de lei și pot crește, la fel, în funcție de ce-și dorește clienta respectivă. Pentru mirese, un coafat poate să pornească de la 300 lei și să crească, tot așa, în funcție de lungimea părului și de complexitatea coafurii realizate. Un machiaj de eveniment, la noi în salon pornește de la 200 lei și poate să ajungă la 250, cu gene sau fără, depinde. Într-adevăr, este foarte multă muncă depusă la mijloc, ca să ajung aici, dar nu mă opresc niciodată, continui să evoluez. De aceea merg și eu la cursuri, pentru a mă perfecționa și pentru a putea oferi cursantelor mele cât mai multe informații. Prețul cursului de bază, la mine, este de 2.000 lei. Este un curs de bază acreditat”, ne spune M.S.

Care mai sunt preturile pentru serviciile saloanelor de infrumusetare in Constanta? Video

 

Când vine vorba de tratamente faciale și corporale, constănțencele iubesc să se răsfețe!

„În cadrul acestui salon, tratamentele pe care eu la ofer sunt, de la tratamente faciale, până la tratamente corporale: epilarea cu laser Dioda, stimularea electromagnetică și radiofrecvența. Iar la faciale, vorbim despre tot ce se cere pe piață, în momentul de față, de la curățarea clasică, până la renumitul Hidrafacial, Microneedleing care se face în sezonul rece, oxigenul hiperbaric, bioliftingul facial, foarte multe! E o gamă largă de tratamente pe care noi le oferim. În sezonul rece toată lumea se pregătește pentru vară, deci mai cerute sunt tratamentele corporale, dar sunt și persoane care nu renunță la tratamentele faciale și vin lună de lună pentru a-și întreține tenul. E o balanță între tratamente faciale și corporale, există un echilibru. Tratamentul clasic, cu extracție mecanică, expunere la aburi, pleacă de la 200 lei și ajungem până la 450-500, depinde...

Care mai sunt preturile pentru serviciile saloanelor de infrumusetare in Constanta? Video

Dacă vorbim de epilarea definitivă, cu laser, există pachete rentabile, de exemplu, unul dintre pachete conține epilatul inghinal total, axila și piciorul și costă 300 lei”, ne spune N.R., de la un alt salon de înfrumusețare din Constanța.

Care mai sunt preturile pentru serviciile saloanelor de infrumusetare in Constanta? Video

Video 1:

Pensatul a ajuns să coste cât întreținerea la un apartament!

Un make-up artist din Constanța pensează... de toți banii! O primă ședință costă 180 lei, iar întreținerea, adică în fiecare lună, clientele vor scoate din buzunar 120 lei pentru a-și întreține forma sprâncenelor!

Care mai sunt preturile pentru serviciile saloanelor de infrumusetare in Constanta? Video

Așadar, frumusețea trebuie întreținută în zilele noastre cu niște oarecare eforturi financiare, iar saloanele, din ce în ce mai multe în orașul de la Marea Neagră, oferă o gamă variată de servicii, de la manichiură simplă, clasică, până la tratamente faciale și corporale complexe, menite să ajute femeile să arate așa cum își doresc.

Video 2:

.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
lasati naibii soala, numai prostii fac scoala, asta de face unghii are 1000lei zilnic banii ei, asa, lejer
0
0
Daca ce spune Maria este adevarat"ca nu se elibereaza bon fiscal"este grav mai ales daca se practica atat de des ca a devenit ceva normal in comuna Constantza din judetzul Constantza,eu traiesc in Germania ori aici chiar si in frizeriile sau coafor,manichiura,ect din comune se elibereaza bon fiscal pentru ca la ashtia este la fel ca la restaurant,adica oricum le lashi ceva in plus fatza de costul pentru care primeshti bon fiscal.
1
0
De ce nu se eliberează bon fiscal ? ANAF acționați ,la așa preturi , e evaziune fiscală ?!
3
1
De ce ștergeți comentariile ?
2
0
si bon ioc de la nimeni
11
0
ajjdjdjsn
5
0
Recomand din suflet Sarbu Miruna Nail trainer, diverse servicii de înaltă calitate! Cat si pentru fetele care isi doresc sa invete o meserie noua, fata de acolo p***a ca la carte!
2
12
Cel mai bun salon dupa parerea mea la momentul actual este Sarbu Miruna Nail Trainer pe Bd.1 Decembrie. Un salon de ultima moda, cu bun gust, iar serviciile sunt pe masura! Merita incercat!!!!
1
15
Super!!
2
3

REPLICA


LOTO

6/49
4721674622
5/49
2412151840
joker
18175371515