REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.4° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Care sunt cele mai cunoscute „beizadele“ cu figuri din România?!

Care sunt cele mai cunoscute „beizadele“ cu figuri din România?!

Andreea CONDURACHE 25 august 2023 | 00:00 6592

Nu puține sunt cazurile în care copiii de bani gata din România au avut probleme cu legea. Cel mai recent caz este cel al lui Matei Vlad Pascu, fiul unor cunoscuți oameni de afaceri din capitală, care dețin peste 300 de proprietăți în valoare de zeci de milioane de euro, care a fost implicat, sâmbătă dimineață, 19 august a.c., într-un accident rutier în urma căruia 2 tineri, în vârstă de 20 și 21 de ani, și-au pierdut viața. Pascu junior, drogat fiind, a pierdut controlul bolidului pe care îl conducerea și a lovit din plin un grup de 8 tineri ce se aflau pe marginea DN39, între Mangalia și Vama Veche. Un alt caz răsunător este cel al lui Mario Iorgulescu, fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, Gino Iorgulescu, care, pe fondul consumului de alcool și sub influența substanțelor halucinogene, a pierdut controlul volanului și a intrat pe contrasens, izbindu-se de un alt autovehicul. Un tânăr în vârstă de 24 de ani și-a pierdut viața. În rândurile de mai jos puteți regăsi câteva exemple ale beizadelelor certate cu legea.

Care sunt cele mai cunoscute „beizadele“ cu figuri din Romania?!

Nu de puține ori copiii de bani gata au avut probleme cu legea, părinții, vinovați sau nu, fiind nevoiți să-și vadă târâte numele în scandaluri provocate de odraslele care au decis să treacă de cealaltă parte a legii.

Care sunt cele mai cunoscute „beizadele“ cu figuri din Romania?!Vlad Pascu

Cel mai recent caz este cel al tânărului de 19 ani, Vlad Pascu, șoferul drogat care a ucis doi studenți, lovindu-i cu mașina în stațiunea 2 Mai. Pascu se lăudat cu stilul de viață opulent pus la dispoziție de familia sa, pe rețelele de socializare. La doar 13 ani, Pascu a fost prins pe stradă de jandarmi cu canabis. Nu a răspuns penal, iar dosarul deschis de DIICOT la acel moment s-a clasat. La 18 ani a fost supus unor percheziții într-un mall. Și atunci a fost prins cu canabis asupra sa. Un nou dosar deschis pe numele său de DIICOT a fost clasat, deoarece cantitatea găsită asupra sa era redusă în comparație cu cheltuielile pe care le-ar implica un proces penal, considerau procurorii la acea vreme. Consumul de droguri i-a distrus viitorul și a băgat în mormânt 2 tineri studenți.

Care sunt cele mai cunoscute „beizadele“ cu figuri din Romania?!

S-a lăsat cu demiteri în urma accidentului de la 2 Mai. Adjunctul șefului IPJ Constanța, comisar-șef Marin Dincă, Șeful serviciului Poliției Rutiere Constanța, comisar-șef Stoian Constantin, Șeful Poliției Mangalia comisar-șef Dragoș Cristea și Șeful Poliției Vama Veche, comisar-șef Radu Vachente, au fost demiși din funcție în urma controlului ofițerilor Corpului de Control care au efectuat verificări la IPJ Constanța. Se pare că sunt doar primele măsuri ale controlului și ar urma și altele. Rămâne de văzut cine sunt cei vizați să fie demiși. De asemenea, pentru polițiștii care l-au oprit pe Pascu, dar l-au lăsat să plece fără a-l testa pentru consumul de droguri, va fi sesizat Parchetul.

Care sunt cele mai cunoscute „beizadele“ cu figuri din Romania?!Mario Iorgulescu

Mario Iorgulescu a omorât un om

În anul 2019, Mario Iorgulescu, fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, a provocat un accident rutier în urma căruia un tânăr de 24 de ani a murit. La momentul producerii tragediei, Iorgulescu junior se afla sub influența băuturilor alcoolice și a drogurilor. În februarie 2023, Iorgulescu a fost condamnat la 15 ani și 8 luni de închisoare cu executare, fiind acuzat omor. Totodată, judecătorii au decis ca fiul şefului Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) să achite câte 100.000 de euro şi 50.000 de lei pentru două dintre părțile civile. Cu toate astea, Iorgulescu este bine mersi în Italia și afirmă că nu va face niciodată închisoare pentru fapta comisă și că nu consumase droguri în seara producerii accidentului.

Care sunt cele mai cunoscute „beizadele“ cu figuri din Romania?!Florin Saragea

Florin Saragea, fiul fostului polițist Marian Saragea, probleme cu legea

Nici Constanța nu duce lipsă de beizadele certate cu legea. Florin Saragea, fiului fostului polițist Maria Saragea, a fost implicat de-a lungul timpului în mai multe scandaluri.  Una dintre contravențiile reținute în sarcina lui Florin Saragea este conducerea unui autoturism având permisul suspendat. De asemenea, tot el a amenințat cu pistolul mai mulți polițiști din Cumpăna, fiind prins, din nou, conducând fără permis o mașină neînmatriculată.

Florin Saragea s-a ales cu al doilea dosar penal pe 24 noiembrie fiind reclamat de fosta soţie şi de mama acesteia că le-a agresat şi şi-a luat fiul, fără permisiunea tutorelui, pe care l-a dus în Techirghiol, unde a şi fost găsit de oamenii legii.

Și fiul unui fost șef al Secției 1 Poliție Constanța a fost trimis în judecată pentru înșelăciune și operațiuni financiare în mod fraudulos. Este vorba despre Alexandru Cătălin Lotreanu, fiul lui Dumitru Lotreanu, fostul șef a Secției 1 Poliție, după cum spuneam. Lotreanu junior a fost reținut, arestat, iar după 2 luni, pus în libertate și cercetat sub control judiciar. Şi fiul fostului adjunct al Poliţiei Municipiului Constanţa, comisar şef Adrian Nicola, Radu Ştefan Nicola a fost  învinuit în cazul reţelei de prostituţie în care au fost implicate nume grele din politică şi showbiz. Tot mai multe nume cunoscute ale vieţii mondene constănţene apar în dosarul „Prostituţie şi politicieni".Care sunt cele mai cunoscute „beizadele“ cu figuri din Romania?!Radu Timiș jr.

Fiul cel mare al lui Radu Timiş, proprietarul celebrului producător de mezeluri Cris-Tim, a ajuns în atenţia poliţiştilor constănţeni după ce și-ar fi bătut iubita în camera unui hotel din stațiunea Mamaia.

Care sunt cele mai cunoscute „beizadele“ cu figuri din Romania?!Vlad Timiș

De asemenea, fratele său, Vlad Timiș, a fost arestat preventiv pentru trafic de droguri de mare risc. Mai mult, pe lângă posesie, mezinul familiei a fost depistat în momentul flagrantului făcut de cei de la DIICOT, drogat cu cocaină. Această veste a venit ca un fulger atât pentru întreaga familie Timiș, cât și pentru tânăr. În zilele cât a stat încarcerat la penitenciarul Craiova, juniorul s-a îndreptat către ajutor divin.

Fiul proprietarului Hotelului Del Mar a murit la 24 de ani

George Parteca, fiul proprietatului Hotelului Del Mar din Mamaia, a murit la doar 24 de ani, după ce, din cauza vitezei excesive, mașina de lux pe care o conducea a intrat într-un stâlp de pe marginea drumului. În urma impactului, tânărul a fost rănit grav, fiind transportat în comă la spital. Din cauza gravității rănilor, medicii nu au putut să-i salveze viața, acesta decedând după câteva ore în unitatea medicală. Se pare că autoturismul pe care îl conducea avea o viteză de 240 de km pe oră. Mai mult decât atât, tânărul se pare că avea și o alcoolemie de 1,7 la mie.

Care sunt cele mai cunoscute „beizadele“ cu figuri din Romania?!Andrei Plăcintă

Un alt caz răsunător este cel al lui Andrei Plăcintă, fiul fostei senatoare Sorina Plăcintă, care a fost condamnat în anul 2013 la patru ani și șase luni de închisoare cu executare pentru tentativa de omor și ultraj contra bunelor moravuri. Acesta a fost trimis în judecată în 2011, în urma unui incident petrecut pe 6 decembrie 2010. Potrivit procurorilor, Andrei Plăcintă și-a lovit iubita în timp ce se certa cu aceasta, iar în momentul în care mai multe persoane au sărit în ajutorul fetei, bărbatul a încercat să intre în ele cu mașina, accidentând un bărbat.

Care sunt cele mai cunoscute „beizadele“ cu figuri din Romania?!Andrei Andronie

Andrei Andronie, fiu de bancher, a ucis doi oameni într-un accident

Andrei Andronie, fiul bancherului Jean Andronie, a fost condamnat în urmă cu patru ani la o pedeapsă definitivă de șapte ani de închisoare. Acesta a produs un accident în anul 2011, pe Calea Floreasca, în urma căruia două persoane și-au pierdut viața, iar alte trei au fost rănite.

În timp ce fugea de polițiștii care încercau să îl oprească în trafic deoarece conducea un autoturism BMW pe Calea Floreasca cu viteză foarte mare, tânărul a lovit un alt autoturism, care, în urma impactului, a fost proiectat într-un taxi oprit pe partea dreaptă a drumului, în care se pregătea să urce o fată de 22 de ani. Taximetristul și tânăra au murit pe loc, iar alte trei persoane au fost transportate la spital. La data accidentului, bărbatul avea 20 de ani și studia la o universitate din străinătate. Venise în vacanță în București.

Fiul lui Năstase, prins cu 141 de kilometri pe oră

Şi fiul PSD-istului Adrian Năstase, Andrei, este cunoscut printre vitezomanii din Capitală. El a fost prins în 2009 de agenţii de la Rutieră rulând la volanul bolidului Land Rover cu 141 de kilometri pe oră.  El s-a situat în acel an pe locul doi în topul şoferilor bucureşteni care au călcat prea tare pe pedala de acceleraţie. Fiul premierului a fost prins pe Şoseaua Kiseleff şi a făcut contestaţie la Judecătoria Sectorului 1 pe motiv că era urmărit de paparazzi.

Care sunt cele mai cunoscute „beizadele“ cu figuri din Romania?!Andrei Hrebenciuc

O altă odraslă de politician, Andrei Hrebenciuc, fiul liderului PSD Viorel Hrebenciuc, a avut parte numai de aventuri cu o maşină de lux care i-a adus numai belele. Acestuia i-a fost suspendat carnetul după ce a fost prins de poliţişti vorbind la telefon în timp ce conducea şi, mai presus de atât, i-a fost furat de două ori autoturismul.

Care sunt cele mai cunoscute „beizadele“ cu figuri din Romania?!Simona Anastasia Tănase

A lăsat fără picior un bătrân

Simona Anastasia Tănase, tânăra care, în 2010, l-a accidentat pe Gheorghe Chioaru, preşedintele Federaţiei "Omenia" a Caselor de Ajutor Reciproc a Pensionarilor din România, a primit doar 2 ani de închisoare cu suspendare. Decizia aparține Curții de Apel București.

Reamintim că în luna august 2010, una din prezenţele obişnuite ale lumii mondene din Constanţa, o tânără în vârstă de 18 ani la acea dată, a provocat un grav accident de circulaţie pe bulevardul Ferdinand, în faţa Teatrului Fantasio. Simona Anastasia Tănase, născută pe 6 decembrie 1991, se afla la volanul bolidului său BMW X6, cu număr de înmatriculare B 18 EKE, şi se deplasa pe strada Mihai Viteazu, dinspre Tomis Mall spre strada Traian. La intersecţia cu Ferdinand, tânăra începătoare a trecut pe culoarea roşie a semaforului şi a lovit în plin o altă maşină de teren, marca Hyundai, cu numărul de înmatriculare B 73 UBE, la volanul căreia se afla Florentina Dicu. În urma impactului, Hyundai-ul a fost proiectat pe o distanţă de 10 metri, în peretele unui imobil, iar BMW-ul a ajuns pe treptele Teatrului Fantasio. Din nefericire, bolidul condus de Anastasia a lovit şi un pieton, care traversa regulamentar, pe culoarea verde a semaforului. Este vorba despre Gheorghe Chioariu, de 74 de ani, din Constanţa. Lovitura a fost atât de puternică, încât maşina Simonei Anastasia Tănase i-a secţionat bătrânului un picior. Bărbatul a fost operat, fiindu-i amputat piciorul.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Anul eliberat după 2 an, deci pentru crima sau droguri sunt eliberati( sunt fii de mafioti).
0
0
Sa se aplice legea,aplicarea ei fără excepții ar face multe . Progenituri de parveniți ,ce așteptări poți sa ai
0
0
Fara Victoras Micula???
0
1
Pai si nici o schimbare! Festivaluriile sunt facute pentru droguri! Sa se vanda…Cine rezista in muzica aia elctronica fara morfina!?Numai drogalai ,Politia stie tot. Ei deasta nici nu prea isi fac treaba.Scapati-ne de drogati! Sunt multi traficanti in oras si consumatori! La baie e plin in cluburi! La antidrog nu au fost probleme cu Filip?!Politia executa numai la ordine.Oamenii simpli nu au parte de dreptate.Numai cand gresesc sunt luati pe sus! Politia nu se implica mai ales pe litoral :proxeneti si fufe care le fac banii! Deasta avem parte de nenorociti si mizeri.
0
0
Sunt in vacanță , numai vand droguri au vandut afacerea Gaborilor antidrog
1
0
Modul în care este folosit termenul de beizadea de către cei din presă este unul ironic și face referire directă la felul în care părinții acestor ratați și-au educat copii , părinții acestora le-a oferit totul pe tavă fără a le cere nimic în schimb și fără un minim control asupra lor , aceștia ducând o viață plină de excese și considerând că dacă părinții le oferă totul pe tavă atunci lor le este permis să se comporte cum doresc în societate fără să aibă respect față de nimeni și se nimic , într-un cuvânt părinții acestor copii au dat societății niște ratați , ei ar fi vrut să dea prinți dar atât s-a putut deoarece ei , părinții , la rândul lor nu au fost educați iar averile și le-au obținut într-un mod fraudulos fără un minim de efort fizic sau intelectual , doar că au fost acolo și au acționat în haită la jaful național
11
1
Dupa ce la snopit de bani pe robert niculae , acuma il face pe fiul unui patron de hoteluri din brasov ! c***a e pericol public ! Il face si pe asta de milioane de euro !
8
0
Legea trebuie aplicata la fel pt.toti cetatenii,nu pt.unii muma si pt altii ciuma!Daca s-ar aplica corect, probabil ca nu s-ar mai intampla asemenea catastrofe!
10
0
fututi in c*r si gura si pisati pe fata. sa ne pisam in gura lor pana se ineaca
6
1
Beizadeaua!, inseamna fii de principe nobil!!! Spunetii Jighodea Criminala, jarteaua, martzafoiu, delicventul, marlanul etc etc. Sunteti oameni cititi sau dobitoci?
22
2

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016