REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Mie., 2 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6870
18.4° Constanța Miercuri, 2 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6870
 

Care sunt firmele care vor furniza geamanduri Companiei Naționale „Administrația Porturilor Maritime”

Care sunt firmele care vor furniza geamanduri Companiei Naționale „Administrația Porturilor Maritime”

Andreea VLAICU 11 iunie 2024 | 00:00 1531

Compania Națională „Administrația Porturilor Maritime” a atribuit recent contractul privind furnizarea și montarea sistemului de acostare cu geamanduri multiple. Firmele câștigătoare sunt Tehnorex International și Sandunav Intermed. Valoarea totală a contractului este de 6,5 milioane de lei.

Care sunt firmele care vor furniza geamanduri Companiei Nationale „Administratia Porturilor Maritime”Compania Națională „Administrația Porturilor Maritime”

Compania Națională „Administrația Porturilor Maritime” va avea geamanduri noi. Autoritatea portuară a atribuit recent contractul pentru furnizarea și montarea sistemului de acostare cu geamanduri multiple. Atribuirea a avut loc pe 5 iunie a.c., câștigătoare fiind firmele Tehnorex International din Constanța și Sandunav Intermed din Călărași. Cele două societăți vor primi pentru serviciile prestate nu mai puțin de 6.494.000 de lei.

Ce presupune contractul

Contractul presupune achiziționarea unui sistem de acostare cu geamanduri multiple (MBM) care să permită operarea navelor în raza interioară a portului, în zona digului de sud. Sistemul este compus din 2 geamanduri, 3 parâme pe tamburi, 2 ancore și 2 lanțuri de ancorare.

Firmele câștigătoare

Tehnorex International este o firmă din Constanța, înființată în 2005 și care are obiectul de activitate „Repararea și întreținerea navelor și bărcilor”. În anul 2023 firma a raportat o cifră de afaceri de 2,4 milioane de lei, pierderi de peste 900 de mii de lei și datorii de 52 de milioane de lei, cu 9 angajați.

 

Care sunt firmele care vor furniza geamanduri Companiei Nationale „Administratia Porturilor Maritime”Tehnorex International 

Cât despre Sandunav Intermed, societatea înființată în 2011 și care are sediul în Călărași, este o firmă care se ocupă tot cu „Repararea și întreținerea navelor și bărcilor”. Anul trecut, firma a înregistrat o cifră de afaceri de 3,2 milioane de lei, profit de 538 de mii de lei și datorii de aproape 2 milioane de lei. În anul menționat au raportat un singur angajat.
 

Care sunt firmele care vor furniza geamanduri Companiei Nationale „Administratia Porturilor Maritime”Sandunav Intermed

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ce intrebare-i asta? firmele de casa, doi boschetari angajati, etc...
1
0
iar mai acest Tehnorex, evaziunist si spagar de frunte !!!!Parca avea dosarul cat casa la DNA cu navele facute pentru ARSVROM?? Pe bunee, tot evazionistii astia !??
3
0
Doua geamanduri, doua ancore, trei parâme și doua lanțuri aproape doua milioane de euro.Astea toate, nu fac mai mult de 100.000 de euro. Poate ati uitat ceva ca nu cred ca se fura de la APMC.
4
0
Firmele au datorii mai mari decat profitul! Cum au castigat?
4
0

REPLICA


LOTO

6/49
4721674622
5/49
2412151840
joker
18175371515