REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.5° Constanța Dum., 1 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6839
21.5° Constanța Duminică, 1 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6839
 

Care sunt locurile de parcare din Constanța care se vând cu până la 15.000 de euro! Video

Care sunt locurile de parcare din Constanța care se vând cu până la 15.000 de euro! Video

Valentina CAMARA 15 noiembrie 2022 | 00:00 6329

Locurile de parcare din Constanța au devenit un lux, odată cu înmulțirea autoturismelor din oraș, așa că au ajuns să se vândă ca pâinea caldă. Și prețurile sunt pe măsură.  În cartiere rezidențiale, acestea se vând cu bani grei, ajungând până la 15.000 euro, cât o mașină nouă.

Locuri de parcare, zona Compozitorilor

Nu este o noutate că în Constanța prețurile au explodat....la facturi, la produsele alimentare, în imobiliare. Și locurile de parcare au tarife de lux, unele costă mai mult decât o mașină.

Locuri de parcare, Complexul Onix

Cât costă un loc de parcare, în Constanța

Locuri de parcare zona Compozitorilor

 În zona Compozitorior, de exemplu, un loc de parcare ajunge să coste aproximativ 15.000 de euro. Locurile de parcare situat la parterul unui imobil de P+4, acestea fiind în boxe a câte 2 locuri.

Locuri de parcare Complexul Onix

Video: 

Un alt exemplu îl găsim în complexul rezidențial Onix Blue, situat în Mamaia Nord, unde un singur loc de parcare pornește de la 13.000 euro. Cine își permite o investiție de mii de euro are locul asigurat în fața blocului.

Și în Tomis Plus locurile de parcare se vând ca pâinea caldă. Prețurile pornesc de la 4500 de euro și depășesc 7000 de euro, în funcție de locație și dacă este acoperit sau nu. Unii vânzători puneau, în trecut, la dispoziție și varianta achitării în 6 luni, fără nicio dobândă, dar plătesc în plus 500 de euro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
au prins aia care aveau masini acum 30 de ani. Pe vremea aia tu erai lipit cu mana de bara din tramvai si baleai privind pe geam la un cielo. Ca acum te-ai ajuns si tu si ai apucat ce-au aruncat altii si-i zici masini e o treaba, dar sa vrei si un loc de parcare al tau nu crezi ca e cam mult ?
1
3
in köstenge nu poti sa tragi o bashina ca hop si primaria cu nasul. Arhitectii orasului sunt niste spagagii notorii care aduna bani si pt primar si dau orice aprobare. Multa mwie !
3
1
Asa ar trebui sa faca si Primaria .Sa vanda sau sa inchirieze locul de parcare cu preturile pietii .Nu cu 200 de lei pe an cum au prins doar unii mai rapizi ,acum 30 de ani . Upppsss, sa vezi acum felicitari .
7
9
da, in cartierul rezidential de lux din compozitorilor, locurile de parcare s-au dat si cu 20000 euro
1
4
15 mii a luat ramona de la mahmud pt o laba specialitatea casei
1
7
Pe străzile care sau asfaltat recent(Ioan Borcea)sau sectorizat parcările numerotate și în dreptul garajelor sau curților cu acces ptr.masinile proprietarilor.Astfel că dacă ai făcut greșeală să îți bagi mașină seara in curte sau garaj și ai ghinionul să parcheze cineva o mașină pe locul numerotate din fata casei nu mai poți pleca.O alta anomalie pe aceste străzi este amenajarea de rigole lungi ptr.flori in loc de spatiu numai ptr pomi astfel încât dacă sunt mașini parcate este o mare problema să scoți tomberoanele de gunoi care sunt golite pe timpul nopții de firma de salubrizare iar dimineața le găsești în alt loc ptr. că nu au unde să le pună sau nu au fost golite deoarece nu le au văzut ptr.ca nu funcționează iluminatul public.
6
1
Ce Japca. Isi bat joc de noi. Nu cumpara imeni
11
1
iti iei garsoniera cu 30k, de unde dracu sa coste locul de parcare 15k... cinspe mii de bete in saracia aia de cartier.
14
2

REPLICA


LOTO

6/49
19621262040
5/49
9302172127
joker
137928365