REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.4° Constanța Sâm., 14 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6852
23.4° Constanța Sâmbătă, 14 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6852
 

Cariera de polițist, promovată în City Park Mall. Video

Cariera de polițist, promovată în City Park Mall. Video

Mirela PASCAL 20 martie 2024 | 16:49 2393

Pentru unii, meseria de poliţist este un vis din copilărie, pentru alţii o simplă profesie, dar pentru majoritatea polițiștilor, această profesie este o vocaţie, o onoare manifestată prin patriotism. Tocmai de aceea, polițiștii din Constanța au venit în sprijinul tuturor care doresc o carieră în MAI pentru a le prezenta tehnica de lucru, dar și pentru a le dezvălui din secretele profesiei.

Cariera de politist, promovata in City Park Mall. Video

În scopul promovării profesiei de polițist, în contextul concursurilor de încadrare din sursă directă în structurile Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, zilele acestea., mai exact în perioada 16-21 martie,  în intervalul orar 11.00-15.00, în parcarea City Park Mall, din municipiul Constanța, se vor desfășura două evenimente cu publicul larg, unde va fi prezentată tehnica din dotare și se vor distribui materiale de promovare a meseriei de polițist.

Cariera de politist, promovata in City Park Mall. Video

Video:

În cadrul IPJ Constanța au fost scoase la concurs peste 300 de posturi în cadrul structurilor de Ordine publică, Rutieră, Transporturi, în cadrul Serviciului Criminalist și Centrului de Reținere și Arestare Preventivă. Înscrierile se fac numai  online, până pe data de 27 martie a.c.Pentru mai multe informații, puteți accesa site-ul nostru, secțiunea Carieră/Admitere/Posturi scoase la Concurs”, a declarat agent șef adj. de poliție Olimpia Ceară. ”Sunt mulți tineri care doresc să se înscrie, îi așteptăm să ne fie colegi”, a conchis Olimpia Ceară.

Video:

Precizăm, de asemenea, că seria evenimentelor IPJ vor continua și în Portul Tomis, sâmbătă, 23 martie, cu ocazia Ziua Poliției Române.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
In r*mânia meseria de polițist ești descoperit la toate capitolele Îți bagi viața în pericol legile sânt cu acoperire făcute să scape hoții Pe timpul comuniștilor erau legi adevărate hoții fugeau numai când auzea de cuvântul vine miliția Azi îți dă în cap hoțul indiferent că ești polițist sau civil și după e în libertate primește cu suspendare Legea statutul polițistului și alte multe alte legi nu sânt votate in parlament pentru că r*mânul trebuie să fie un sclav in țara lui și toți hoții să fie încurajați de sistem
2
0
Luati din sclavii aia de la paza!! ( vai de ei ) :))
3
3
Ce voce sexi ai, Virgile!
2
1

REPLICA


LOTO

6/49
20466423235
5/49
818616137
joker
2831331245