REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Mie., 16 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6884
13.4° Constanța Miercuri, 16 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6884
 

Carmen Alecu, fosta șefă a Organizației femeilor liberale din Constanța, a plecat și de la PUSL și a migrat la PSD

Carmen Alecu, fosta șefă a Organizației femeilor liberale din Constanța, a plecat și de la PUSL și a migrat la PSD

Mirela PASCAL 16 octombrie 2024 | 15:06 1120

Carmen Mirela Alecu, fosta șefă a Organizației de femei a PNL Constanța și fost director adjunct al Poștei Române, a migrat la PSD Constanța. ”Decizia de a se alătura PSD vine ca urmare a unei profunde reevaluări a direcției politice urmate de Partidul Național Liberal, direcție în care nu s-a mai regăsit din punct de vedere al valorilor și principiilor, spun social democrații, spun social democrații”, transmit social democrații. PSD Constanța ar trebui să știe un detaliu important: Carmen Alecu nu vine de la PNL, ci de la PUSL...partid alături de care spera să câștige, la alegerile din 9 iunie, un loc în Consiliul Județean.

Carmen Alecu, fosta sefa a Organizatiei femeilor liberale din Constanta, a plecat si de la PUSL si a migrat la PSD

Mirela Alecu a fost o membră PNL de peste zece ani, ”contribuind semnificativ la dezvoltarea proiectelor din cadrul partidului. Cu toate acestea, în ultima perioadă, orientările și deciziile adoptate de conducerea PNL au deviat de la viziunea și idealurile pe care le-a promovat cu consecvență. Drept urmare, a ales să se alăture Partidului Social Democrat, partid care a demonstrat în mod constant că prioritizează echitatea socială, bunăstarea cetățenilor și dezvoltarea sustenabilă a României”, zice PSD.

Carmen Alecu a plecat din PNL la...PUSL

Social democrații însă nu sunt suficient de bine informați, dacă ar fi să ne uităm la trecutul politic al lui Carmen Alecu. Adevărat, a fost la PNL, unde a deținut diferite poziții, inclusiv cea de conducere a Organizației Județene de Femei Constanța. A fost și directorul adjunct al Poștei Române, poziție pe care a părăsit-o în urmă cu mai bine de un an. Dar a plecat din PNL Constanța împreună cu Mihai Lupu, actualul președinte al Consiliului Județean Constanța, și s-a înscris în PUSL, l-a susținut în campanie pe Lupu și a vrut o poziție în Consiliul Județean.

Carmen Alecu nu și-a găsit liniștea nici în PUSL?!

 ”Susțin cu fermitate candidatul Partidului Umanist Social Liberal (PUSL) pentru funcția de Președinte al Consiliului Județean Constanța la alegerile din 9 iunie. Mihai Lupu este o voce dedicată și o forță pozitivă în comunitatea noastră, iar experiența sa și viziunea pentru viitorul județului sunt demne de încredere. Sunt mândră să fac parte din echipa sa, să fiu candidatul de pe locul 5 din lista PUSL la Consiliul Județean Constanța și sunt convinsă că, împreună, vom aduce progres și bunăstare pentru locuitorii județului Constanța”.

Cum Mihai Lupu nu a reușit să câștige președinția Consiliului Județean, Carmen Alecu a rămas cu buza umflată și fără postul de consilier județean. Așa că, s-a reorientat și a ajuns în ograda PSD Constanța. Rămâne de văzut, însă, cât o ține dragostea pentru social democrați!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Primarul Constantei PNL - a produs atata suferinta din cauza incendiului de la infectioase I******s - Presedinte din partea PNL a facut m isto de romani si a cheltuit milioane de euro anual aiurea Ciuca - presedinte PNL - nu stie sa vorbeasca, a plagiat, si a incercat sa compromita jurnalista care a descoperit asta. Bolos PNL - mare preot economist plagiator Burduja PNL - pierdere de 1 miliard de euro din fonduri europene pentru Romania Cîtu PNL - a aruncat cu banii de vaccinuri anti - COVID pe geam. Conducerea PNL Constanta - orasul arata mai rau decat a arata vreodata. Nu mai exista strada in oras fara gropi si cratere. Blocurile inca se construiesc aiurea langa case. Etc.
4
0
S-a injmecherit lumea nu mai vrea la munca vrea la cerseala, mana intinsa, a vazut ca se poate sa umbli cu crajeli ordinare si tine
2
0
Intotdeauna se migreaza in directia ciolanului.
1
0
Apropo. De nu moderati comentariile in care se injura ca la usa cortului? De ce acceptati doar comentarii pro-PNL?
4
0
Presa noastră cea vitează. Are-n viaţă mare rost! Este câinele de pază. Care latră.... Contra Cost!!!!!
8
2
Toti niste profitori, auzi? Nu se mai regaseste in politica PNL si se duce la PSD care e mama hotilor,deci, care e concluzia? Nu conteaza ca sunt mama hotilor si ce fel de politica au cat timp sunt la putere si pot sa dea functii grase!
7
0
Te uiți și te minunezi,auzi cultură, nu se mai regăsesc în politica partidelor mafiote ,fimiar scârbă de voi putori ordinare.
7
0
De ciolan si ciolac
7
0
Un maldar de k***t , asteptam si alti kakati sa migreze dupa interesele lor !P.ulea va voteaza PSD PNL
9
0

REPLICA


LOTO

6/49
13182230110
5/49
3919223336
joker
6271712445