REPLICA ONLINE CONSTANTA

26.5° Constanța Dum., 4 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6811
26.5° Constanța Duminică, 4 August 2024 Anul XX Nr. 6811
 

Carmen Brumă, complet goală la 46 de ani. Iubita lui Mircea Badea și-a arătat silueta

Carmen Brumă, complet goală la 46 de ani. Iubita lui Mircea Badea și-a arătat silueta

A.F. 15 mai 2023 | 00:00 1641

Carmen Brumă a atras atenția cu ipostazele în care a apărut recent, pe Instagram. Iubita lui Mircea Badea și-a arătat silueta la o ședință foto la care a pozat complet goală.

Carmen Bruma, complet goala la 46 de ani. Iubita lui Mircea Badea si-a aratat siluetaCarmen Brumă

De mulți ani de zile Carmen Brumă promovează un stil de viață sănătos, bazat pe diete echilibrate. În plus, ea apare și în două emisiuni de televiziune la Antena 1, la emisiunea medicală „Medicool” și la „HelloChef”.

Impresionează mereu cu silueta ei impecabilă la fiecare apariție. Ajunsă la 46 de ani, vârstă pe care a împlinit-o pe 9 mai, Carmen Brumă reușește să aibă o siluetă de invidiat cu ajutorul alimentației echilibrate și face și foarte mult sport.

Așa că iubita lui Mircea Badea a îndrăznit să pozeze complet goală. Azi, pe Instagram, vedeta a distribuit pe contul ei, unde are peste 223.000 de urmăritori, un clip video în care sunt rulate mai multe poze de la o ședință foto inedită pe care a realizat-o de curând. În unele imagini apare și complet goală.

Carmen Bruma, complet goala la 46 de ani. Iubita lui Mircea Badea si-a aratat silueta

Imediat cum au văzut imaginile, fanii au felicitat-o pentru felul cum arată: „Timul liber, ambiția, banii dar și frumusețea face corpul strălucitor și frumos. Felicitări!(…)
 

Wow, arăți foarte bine (…) Am văzut foarte multe fete de 20 care arată de 40, cred că lor le este frică de 40! Ești superbă!”, sunt câteva dintre complimentele primite de Carmen Brumă pe Instagram.

Trucurile lui Carmen Brumă pentru a fi într-o formă bună

Carmen Brumă a vorbit despre trucurile la care apelează pentru a arăta mereu bine și a fi în cea mai bună formă a ei. „Eu cred că atunci când vrei să fii îngrijită și frumoasă, să-ți păstrezi atuurile pe care ți le-a dat natura pe termen lung e foarte important să fii constantă. Din punctul meu de vedere, demachierea dimineața și seara reprezintă un ritual de la care nu trebuie să te abați”, a mărturisit aceasta, potrivit Spynews.

„De aemenea, aplicarea unei creme cu constanță, una pentru ochi, una pentru față, o cremă de protecție și în mod special sportul, care este un ritual de frumusețe și de echilibru mental foarte eficient”, a mai adăugat ea.

„Hidratarea ar trebui să facă parte din trusa de îngrijire. Deci hidratare, îngrijire cu produse cosmetice, suplimente alimentare de bună calitate și sport”, a mărturisit nutriționista.

„Sportul mă pune pe direcție”

Carmen Brumă spune că fiecare zi a ei începe foarte devreme. Imediat ce se trezește, vedeta preferă să facă câteva minute de sport acasă, nu stă stea la masă, savurând o cafea.

„Prefer să mă trezesc la 5 dimineața și fac 15-20-30 de minute maxim de sport, atât cât pot, ca să am energie pe tot parcursul zilei. Acesta este unul dintre motivele, de fapt, pentru care eu fac sport. Mă interesează să-mi mențin și forma fizică, dar mă interesează mai mult că îmi dă energie.

Unii beau cafeaua la prima oră sau energizante, pe mine sportul mă pune pe direcție și îmi da adrenalina aceea de care am nevoie la început de zi. Am o minisală de sport acasă, cu minimum de echipament. Eu sunt de părere că poți să faci sport fără niciun fel de echipament, doar cu propria greutate. Vorbim aici despre menținere și nu despre performanță”, a explicat Carmen Brumă, citează Libertatea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768