REPLICA ONLINE CONSTANTA

29.2° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
29.2° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

Carmen Dan, demisie de răsunet din partidul înființat de Liviu Dragnea

Carmen Dan, demisie de răsunet din partidul înființat de Liviu Dragnea

Victor ROTARU 23 iulie 2024 | 12:12 584

Lovitură uriașă pentru Liviu Dragnea. Carmen Dan, considerată cel mai apropiat colaborator al fostului lider PSD, și-a anunțat demisia din formațiunea Mișcarea România Suverană. Mai mult, fostul ministrul de Interne a transmis un mesaj tranșant privind o ruptură totală cu cel pe care susține că "l-a susținut atâția ani în mod loial și corect!". Anunțul vine în condițiile în care despre Dragnea au apărut mai multe informații privind legături cu oamenii generalului negru Florian Codlea.

Carmen Dan, demisie de rasunet din partidul infiintat de Liviu DragneaCarmen Dan și Liviu Dragnea

"Pentru mine, proiectul M.R.S a luat sfârșit! De asemenea, transmit tuturor celor care mă cunosc ca om și ca politician că nu mai vreau să fiu asociată sub nicio formă cu numele sau imaginea celui pe care l-am susținut atâția ani în mod loial și corect! (....) Da, mă refer la Liviu Dragnea! Dacă foștii mei colegi din M.R.S cred că mai pot urma o himeră, sunt liberi să o facă! Le urez cu sinceritate, succes! În ceea ce mă privește voi continua să fiu loială principiilor care mi-au guvernat activitatea! Ca om și ca politician, consider că trebuie să rămâi corect și vertical, indiferent de circumstanțe sau conjuncturi, chiar și atunci când realitatea te dezamăgește!”, a scris Carmen Dan, potrivit realitatea.net.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436