REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Dum., 18 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6825
18.4° Constanța Duminică, 18 August 2024 Anul XX Nr. 6825
 

Carmen Dan, martor în dosarul fișelor medicale false pentru permise de conducere

Carmen Dan, martor în dosarul fișelor medicale false pentru permise de conducere

Andreea CONDURACHE 6 martie 2024 | 12:32 2148

Fostul ministru de Interne Carmen Dan a fost chemată miercuri pentru a fi audiată la poliție într-un dosar penal privind eliberarea de certificate medicale pentru obținerea permisului de conducere de către o clinică medicală privată. Carmen Dan are calitate de martor în acest dosar.

Carmen Dan, martor in dosarul fiselor medicale false pentru permise de conducereCarmen Dan

Carmen Dan s-ar afla printre cei care ar fi obținut fișe medicale eliberate de angajați ai clinicii care nu aveau acest drept. Fostul ministrul ar fi cerut o fișă medicală pentru reînnoirea permisului, anul trecut, și ar fi primit o fișă care nu a fost completată de medici, spun surse judiciare citate de Digi24.

Audierea fostului ministru are loc într-un dosar penal privind eliberarea de fișe medicale false de către o clinică medicală privată din București. Potrivit datelor din anchetă, clinica ar fi eliberat, între 2019 și 2023, peste 300.000 de fișe medicale false, completate de angajați care nu aveau calitatea de medic și dreptul de a elibera astfel de documente.

În dosar sunt cercetate patru persoane care ar fi exercitat fără drept atribuții de medic, două dintre ele, secretare în cadrul clinicii, chiar punându-și halatul de doctor pentru a crea aparența că au dreptul de a face astfel de activități.

Carmen Dan a cerut să fie amânată audierea ei, informează Digi24.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Am permis de conducere categoria obținut de la Nicolae Emilia fost șef de poliție din Cernavodă.Mentionez nu știu să scriu nu știu să citesc.Cand a venit DNA îl in Cernavodă mi am băgat mâna dreaptă in gips sa nu pot da declarații.Acestis mi au cerut o sumă de 2 milioane de euro m am conformat și mi au zis stai liniștit nu te va mai deranja nimeni cât vei trai.TRAIASCA POLITIA CIRCULATIE CONSTANT SI DNA
2
0
Deci jegDanmeria nu a putut trece psihologicul pentru șoferie și ea a condus o țară...
0
5
Buna observatia de la un observator. Poate ar trebui ceva mai dezvoltata problema. Oricum toata stima pentru atingerea unui subiect ocolit, aproape TABU.
6
4
Incet, incet se ajunge si pe la cei raspunzatori de imparteala diplomelor si permiselor de barci. Oare pe acolo se dau fisele medicale tot ca pe la auto ? Este de urmarit.
12
3
Oricum individa are profil de infractoare și pocnitoare a lui Dragnea(sper că nu voiați să-i scriu numele cu majusculă), așa că trebuie plecat de la prezumția de vinovăție.
4
3

REPLICA



LOTO

6/49
20164714374
5/49
34336183913
joker
1452523620