REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.9° Constanța Mie., 7 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6814
20.9° Constanța Miercuri, 7 August 2024 Anul XX Nr. 6814
 

Carmen de la Sălciua, prima reacție după ce s-a zvonit că este însărcinată

Carmen de la Sălciua, prima reacție după ce s-a zvonit că este însărcinată

A.F. 26 decembrie 2022 | 00:00 464

Carmen de la Sălciua a oferit o serie de declarații despre presupusa sarcină. În ultima perioadă, au existat mai multe zvonuri potrivit cărora, Carmen de la Sălciua ar fi însărcinată, mai ales că în unele imagini postate pe rețelele de socializare vedeta apare cu o burtică suspectă, iar fanii au crezut imediat că bruneta așteaptă primul copil cu Marian Corcheș.

Carmen de la Sălciua, Marian Corcheș

Ei bine, însă, acum, Carmen de la Sălciua a venit cu primele declarații legate de acest subiect, explicând că nu este însărcinată, deși atât ea, cât și partenerul ei își doresc foarte tare să devină părinți și așteaptă cu nerăbdare acest moment.

Mai mult decât atât, cântăreața a mai precizat că atunci când se va întâmpla minunea, fanii vor fi cei care vor afla, printr-un anunț pe rețelele de socializare, acolo unde vedeta păstrează mereu legătura cu admiratorii.

„Nu este adevărat că sunt însărcinată. Dacă aș fi cu mândrie aș zice acest lucru. Eu am o legătură apropiată cu fanii mei așa că, atunci când am un anunț important, scriu pe pagina mea de Facebook. Este adevărat că ne dorim un copil chiar și în momentul acesta. Mai ales că, de când Marian a fost pe Muntele Athos, totul s-a schimbat între noi.
Totul a ajuns să fie pe un făgaș normal. De o săptămână a venit Marian de la Muntele Athos și simțim multă liniște. Simțim cum sufletul s-a umplut cu ceva. Este un sentiment foarte plăcut de care noi aveam nevoie.”, a declarat Carmen de la Sălciua, scrie click.ro, cita de Wowbiz.

Ce se întâmplă în căsnicia lui Carmen de la Sălciua cu Marian Corcheș

Carmen de la Sălciua și Marian Corcheș trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și se iubesc mai mult pe zi ce trece, fapt ce se poate observa cu ochiul liber.

Cu toate acestea, în ultima perioadă, admiratorii cuplului au observat că bruneta și soțul ei nu s-au mai postat atât de des pe rețelele de socializare, motiv pentru care fanii au dorit să afle dacă totul este în regulă între cei doi amorezi.

„De ce nu mai postezi cu Marian? Mai sunteți împreună?”,   a fost întrebată Carmen de la Sălciua.

„Noi ne trăim povestea și iubirea în liniște! Nu îmi place expunerea vieții personale foarte mult și, din fericire, nici lui! Așa că... suntem bine, căsătoriți... și dacă Dumnezeu ajută să vină și un bebe... ar fi minunat!”,   a spus Carmen de la Sălciua în mediul online.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ce pot sa faca tinerii: copii! nu s-ar putea fara tam-tam?
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303