REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 18 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6886
11.6° Constanța Vineri, 18 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6886
 

Carmen de la Sălciua pune „la bătaie” o rochie de mireasă ca de prințesă

Carmen de la Sălciua pune „la bătaie” o rochie de mireasă ca de prințesă

Valentina CAMARA 22 decembrie 2022 | 00:00 643

În prag de sărbători, Carmen de la Sălciua a decis să organizeze un concurs cu un premiu cu totul aparte pentru urmăritoarele sale. Pentru că s-a căsătorit pentru a doua oară cu doar câteva săptămâni în urmă, știe cât de importantă este pentru o viitoare mireasă rochia pe care o va purta în ziua cea mare.

Își dorește ca una dintre admiratoarele sale să se bucure de o rochie de mireasă de prințesă și să se simtă cu adevărat specială într-una dintre cele mai importante zile din viața oricărei femei.

La sfârșit de an, Carmen de la Sălciua a adus numeroase surprize fanilor săi. Pe lângă piesele de dragoste pe care le-a lansat, dar nu numai, artista a ales să-și bucure fanii cu un concurs special.

Rochia de mireasă de prințesă va fi purtată în ziua nunții de norocoasa care va fi câștigătoare. Carmen de la Sălciua a dovedit faptul că poate fi o artistă desăvârșită, dar poate chiar să intre în pielea lui Moș Crăciun de sărbători. În a doua zi de Crăciun, pe data de 26 decembrie, artista va desemna fericita posesoare a rochiei de mireasă.

Te măriți la anu’? Nu ți-ai găsit rochia pe care sa o simți “the one “? ”, a scris Carmen de la Sălciua pe Instagram, alături de regulile concursului.

În ultima vreme, în spațiul public au apărut o serie de imagini în care Carmen de la Sălciua ar avea burtica proeminentă. Dacă unii dintre fani au fost de părere că artista a fost fotografiată dintr-o poziție care nu i-a avantajat silueta, cei mai mulți dintre aceștia s-au grăbit să o felicite pentru sarcină. Întrebată la vremea respectivă dacă așteaptă un copil, cântăreața a mărturisit că nici ea nu știe și că va reveni cu un răspuns după ce va face un test de sarcină.

„Sinceră să fiu, nu știu dacă sunt însărcinată sau nu pentru că nu mi-am făcut test de sarcină. Acum sunt pe drum și venim spre România și probabil că voi dezlega misterul în țară. Deocamdată eu nu am simptome”,  a dezvăluit atunci Carmen de la Sălciua, potrivit wowbiz.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Stie cineva cine e borfetul asta ? Mi-e dor de articolele in care Oana Roman slabea .
1
0

REPLICA


LOTO

6/49
18411739468
5/49
739244635
joker
630232677