REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Carmen Iohannis, cu baticul pe cap la Parchetul General!

Carmen Iohannis, cu baticul pe cap la Parchetul General!

Replica API 16 februarie 2019 | 02:27 769

Soția președintelui Klaus Iohannis, Carmen Iohannis, a fost audiată la începutul săptămânii la Parchetul General, unde a fost citată după o plângere vizând casele deţinute, anunță Antena 3, care citează surse judiciare. Carmen Iohannis ar fi intrat cu un batic pe cap, astfel încât să nu fie recunoscută. Potrivit sursei citate, audierea a durat foarte puțin.

Sursă foto: Unica

Carmen Iohannis a fost citată de două ori la Parchetul General, în urma unei plângeri vizând casele deţinute împreună cu soţul său. De fiecare dată, soţia preşedintelui a transmis procurorilor, prin intermediul avocatului, că nu poate ajunge.

Prima dată s-a întâmplat în 15 noiembrie, când a motivat că nu poate ajunge pentru că îl însoţea pe preşedinte în vizită în Marea Britanie. A doua oară s-a întâmplat în 10 decembrie, dar a cerut amânarea audierii invocând motive medicale.

Carmen Iohannis a fost chemată la Parchet ca urmare a plângerii penale formulate de Lumea Justiţiei. Plângerea îi vizează pe soţii Iohannis şi pe notarul Radu Gabriel Bucşa din Sibiu, în legătură cu modul in care cuplul prezidenţial a intrat, din 1999, în posesia a doua imobile din centrul Sibiului, situate în strada Nicolae Balcescu nr. 29 şi în strada Gheorghe Magheru nr. 35.

Sursă: Știripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Kovesii daca a luat bani de la Ghita, nu i-a bagat ea mana in buzunar! Stia Ghita pentru ce i-a dat si ce-a facut Kovesii cu ei! A adus in tara un HOT fugar, Nicolae Popa Director General FNI care a nenorocit milioane de romani fugind cu banii oamenilor in Indonezia. Si pentru acest lucru este de felicitat LCK ca nu a cheltuit banii tarii ci pe ai unui alt mare HOT. Ghita. Brava ei! Tontonel Toader menestrelul lui DRACnea si coada lui de topor adina florea sa-i aduca in fata justitiei paia care au furat tara si pe noi toti cu sute de milioane de euro, miliarde de euro! Adevaratii HOTI.
8
0
stam de veacuri cu prezervativul pe cap,daca-i vant ne face bine,daca-i ploaie ne ferste iar de-i iohanus nu ne trebe
1
10
ce jighimele sunteti cand dati ceva de Brailoiu la comentarii pauza fara de ce sa nu se scrie niste adevaruri de acest jartea penala
11
2
Adevarati oameni bogati nu s-au bagat in politica Tiriac Hagi Halep etc a-ti vazut ce a patit Becali Nastase din cauza ca serviciile s-au implicat si ele in politica si procuratura presedintele nu are voie sa faca politica el face si asa mai departe mediator nu mai exzista
2
9
Pe aceste televiziuni manipulatoare n-ai sa auzi ca DNA nu ancheteaza oamenii de rand, ancheteaza demnitarii de stat, parlamentari, ministrii, primarii..oameni care au bagat mana pana la cot in bugetul statului, ne-au furat si ne fura pe noi toti. Kovesii la hotii astia le-a taiat unghiile hraparete si ia bagat in puscarie! Cu totii ii stim ca sunt bugetari de-o viata, putrezi de bogati, casoaie, avioane, vapoare, gipane..desi ei sunt..bugetari. Da unde atata bogatie! Pastia DNA si Kovesii ia luat la intrebari? Ce cautam tocmai noi, amarastenii furati si batjocoriti, sa-i aparam pe HOTII astia
11
3
toti cei impotriva presedintelui sa-mi lingeti cacatul moale !!! Muie dragnea vitamina d olteneasca, muie pesede !!!
15
5
Infractorii disperati sunt, cum stim, cei mai periculosi. Infractorii disperati care conduc Romania au adus-o in cel mai periculos punct de la integrarea ei europeana incoace: cetatenii Romaniei sunt tratati represiv de catre puterile statului. S-a vazut in 10 august. S-a vazut si aseara, cand impotriva Laurei Codruta Kovesi au fost indreptate fortele represive ale Sectiei speciale de anchetare a magistratilor - pe care Comisia de la Venetia ne-a cerut sa o desfiintam. Nu vom accepta ca Romania sa devina un stat represiv. Strada va tine, ca si pana acum, Romania in Europa.
16
8
ne-am jertfit sa gonim nemtii .....iar acum s-au intors sa se razbune .
10
16
In foto de mai sus Buhaiu si capra.
14
16
romanii auzisera de olandezul zburator dar nu si de neamtul voiajor !!! e acum l-au vazut in actiune 4 ani nici orbii nu mai pun stampila pe el !!!
13
17
Ciolanis nu se gandeste ca traieste 100 de ani ci ca nu va fi 100 de ani presedinte sa se distreze in vacante pe banii fraierilor ... asa ca isi face provizii ca un neamtz calculat, tu stii cat costa o vacantza exotica?
13
16
Sa aduni atata avere, atatia bani, in vreme ce nu te-ai invrednicit sa cresti un copil, asta e boala curata. Cat cred Ciolannis si consoarta lui cu fata aia de pruna uscata de Pitesti ca vor trai? 100? 200 de ani? Cat Matusalem? Si-atunci cum se justifica atata lacomie, atata sete de bani? E o boala curata...
17
19
asta e Romania lucrului bine facut......... hotiile bine facute
19
17
la brutarie cu tine mi13 iohANUS
15
19
Suntem hoti si banditi si ne dam "alba ca zapada"...Vrem sa ne votati si anula acesta fraierilor !
19
19
Acesti penali infractori conduc tara.mai vor un mandat la Cotroceni.
18
21

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510